Laura Mölsä

Laura Mölsä

Fysioterapeutti AMK, koulutettu hieroja

Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Kinesioteippaus Kipufysioterapia Lantiopohjan fysioterapia Lasten fysioterapia Neurotrack lantionpohjan tutkimus Raskaushieronta Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Urheilufysioterapia Äitiysfysioterapia

Erityisosaamisalueeni ja kiinnostuksen kohteeni on naistentautien/lantionpohjan fysioterapia. Hoidan erilaisia lantionpohjan toimintahäiriöitä, kuten lantion seudun kipu- ja ylijännitystiloja, lantionpohjan elinten laskeumia, yliaktiivista virtsarakkoa, leikkausarpia, vatsalihasten erkaumaa sekä virtsan-, ilman- ja ulosteenkarkailua. Erityisosaamiseeni kuuluu myös raskauden jälkeinen kuntoutuminen sekä endometrioosin ja vulvodynian hoito. Hoidan myös kaikenlaisia tuki- ja liikuntaelimistön vaivoja, kuten selkäkipuja ja niska-hartiaseudun vaivoja. Omaan itse pitkän urheilutaustan ratsastuksen parissa ja minulla on paljon ymmärrystä fysioterapiasta lajia tukevana hoitomuotona.

Vastaanotolla otan asiakkaan huomioon kokonaisuutena, tavoitteena elämänlaadun ja toimintakyvyn kohentuminen, kipujen lievittyminen sekä hyvä olo omassa kehossa. Käytän hoidossa sanallista ohjausta ja neuvontaa, yksilöllistä terapeuttista harjoittelua ja erilaisia manuaalisia hoitokeinoja. Lantionpohjan toimintaa arvioin manuaalisesti tutkien, biopalautteella (emg-mittaus) sekä yksilöllisen haastattelun avulla.

Vastaanotolle voit tulla myös ennaltaehkäisevästi. Suunnitellaan hoito yhdessä tavoitteidesi perusteella. Lämpimästi tervetuloa!

Kielitaito

Suomi
Englanti

Työskentelee toimipisteessä

Tampere, Fysios Tampere Hämeenkatu

Seuraavat vapaat ajat