Leena Aaltonen

Leena Aaltonen

Fysioterapeutti, NDT/Bobath-terapeutti NDT/Bobath-vauvaterapiakoulutus, Sertifioitu MDT

Faskia-käsittely Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus LPG-terapia Lasten fysioterapia NDT-terapeutti Neurologinen fysioterapia Vauvaterapeutti

Minulla on työkokemusta yli 40 vuotta erityisesti vauvojen, lasten ja nuorten sekä osin aikuisten fysioterapiasta ja erityisesti neurologisesta fysioterapiasta. Olen suuntautunut koko työurani aikana erityisesti vauvojen, lasten ja nuorten neurologisiin koulutuksiin. Neurologista koulutusta olen täydentänyt kinesioteippaus-, faskia-, ja tuki- ja liikuntaelimistön sekä erityisesti rankaperäisten ongelmiin kohdistuvilla koulutuksilla, jotta olen saanut lisää työkaluja kohdata neurologisen asiakkaan tuki- ja liikuntaelinongelmia.

Olen tehnyt oman koirani (kk kääpiömäyräkoira) Viivin kanssa koira-avusteista fysioterapiaa, joka on tuonut oman lisänsä lasten neurologiseen fysioterapiaan. Koirat kasvatus- ja kuntoutustyössä ry:n soveltuvuustesti on suoritettu vuonna 2018. Viivi käy koulutuksessa jatkuvasti ja hän on innokas oppija sekä työskentelee mielellään lapsien kanssa.

Lisäksi olen tehnyt arpikudoshoitoja vauvojen, lasten ja nuorten kanssa.

Teen työtä osa-aikaisesti vastaanotolla, koti-, koulu- ja päiväkotikäynteinä. Parhaiten minut tavoittaa puhelimitse tai sähköpostilla.

Kielitaito

Suomi
Englanti

Työskentelee toimipisteessä

Turku, Fysios Variaatio Turku

Seuraavat vapaat ajat