Leena Vierikko

Fysioterapeutti

Allasterapia Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kuntotestaus Lasten fysioterapia Neurologinen fysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Urheilufysioterapia
  • Fysioterapeutti AMK
  • Personal trainer (Trainer4You)
  • Hyvinvointivalmentaja (Trainer4You)

Fysioterapiani lähtökohtina toimivat yksilöllisyys, tavoitteellisuus ja käytännönläheisyys. Ammatillisesti olen kiinnostunut ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Ihminen on kokonaisuus, ja kehomme optimaaliseen toimintaan vaikuttaa moni asia. Pyrin huomioimaan työssäni myös muut kehon toimintaan vaikuttavat seikat, kuten unen, stressin ja ruokavalion. Fysioterapiani pohjautuu muun muassa spesifiin tutkimiseen, manuaaliseen terapiaan sekä terapeuttiseen harjoitteluun. Liikeharjoittelu sekä ohjatusti että kotiharjoitteina ovat erittäin tärkeä osa kuntoutusta ja sen onnistumista. Teen kuntosaliohjauksia, ja harjoitusohjelmia, lisäksi ohjaan ryhmiä ja teen kokonaisvaltaista hyvinvointivalmennusta.

Ihminen toimii kokonaisuutena, erityisenä kiinnostukseni kohteina tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapiassa koen alaraajojen, selän ja lantion alueen ongelmat.

Kielitaito

Suomi
Ruotsi
Englanti

Seuraavat vapaat ajat