Luciano Posillipo

Fysioterapeutti

Akupunktio Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kinesioteippaus Kipufysioterapia Purentavaivan hoito Seniorifysioterapia Traumakuntoutus Urheilufysioterapia

Tervetuloa vastaanotolleni. Hoito on aina yksilöllistä ja vastaanotollani tulet varmasti kuulluksi. Hoidoissani on tärkeää vuorovaikutus, yksilöllisyys, turvallisuus ja tehokkuus.

Nykyinen asiakaskuntani koostuu nuorista aina työikäisiin ja ikääntyneisiin asti. Kuntoilija- ja harrasteliikkujat ovat myös iso osa asiakaskuntaani niin valmennuksen kuin myös fysioterapian osalta.

Hoitoon hakeudutaan muun muassa istumatyön aiheuttamista niska- ja pääkipuvaivoista sekä myös liikuntaan ja urheiluun liittyvissä äkillisissä tai rasitusvammoissa.

Akuutin ja pitkittyneen alaselkäkivun hoito on myös lähellä sydäntäni. Olenkin tehnyt siitä ja sen hoidosta paljon videoita ja tekstejä sosiaaliseen mediaan.

Yleisiä vaivoja ovat esimerkiksi äkillinen tai pitkäkestoinen kipu, välilevyn pullistuma, hermokipu, fasettilukko, selän rasitusmurtumat, takareisi- ja akillesvaivat, polven vaivat, tenniskyynärpää, jännitysniska ja lumbago.

Hoidoissani käytän mm. hierontaa, lihaskalvokäsittelyä, mobilisointi- ja manipulaatiotekniikoita, akupunktiota, teippausta sekä harjoitusterapiaa.

Kokemusta minulla on huippu-urheilusta vuosilta 2007–2018. Alaraajoihin kohdistuneet lihasten sekä nivelten vaivat ovat tulleet hyvin tutuiksi. Alaselkäkipu ja ihmisen hoitaminen kokonaisuutena on kulkenut mukanani koko fysioterapiauran ajan. Valmennus- ja fysioterapiatyön yhdistäminen yhdeksi kokonaisuudeksi on mieleiseni asia.

Kannattaako sinun tulla vastaanotolle? Jos asia mietityttää: soita, laita sähköpostia tai jätä soittopyyntö niin voimme arvioida tilannettasi. Mikäli en itse ole vaivasi ekspertti, osaan ohjata sinut asian osaavalle kollegalle. Emailin löydät kuvani alapuolelta. Puh: 040 554 3309

Kielitaito

Suomi
Englanti
Italia

Seuraavat vapaat ajat