Luciano Posillipo

Fysioterapeutti

Akupunktio ESWT-paineaaltohoito Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kinesioteippaus Kipufysioterapia Purentavaivan hoito Seniorifysioterapia Traumakuntoutus Urheilufysioterapia

Kiinnostuksen kohteitani ovat tuki- ja liikuntaelivaivat sekä leikkausten jälkeinen kuntoutus. Hoidoissani käytän mm. manuaalista terapiaa; pehmytkudoskäsittelyjä, mobilisointi- ja manipulaatiotekniikoita sekä harjoitusterapiaa; kuntouttavat liikkeet, turvallinen harjoittelu sekä suorituskyvyn parantaminen.

Vuosina 2007-2020 työhöni on kuulunut aikusten ja nuorten fysioterapia, kuntoilijoiden ja huippu-urheilijoiden fysioterapia, yksilö- ja joukkuevalmennus.

Asiakakuntani koostuu istumatyöntekijöistä huippu-urheilijoihin. Arkeeni kuuluu mm. pään, niskan, selän, yläraajan sekä alaraajan vaivojen tai kiputilojen diagnostiikka, hoitosuunnitelma ja kuntoutus.

Autan sinua äkillisessä tai pitkäkestoisessa vaivassa: kipu, välilevyvaiva, hermokipu, nivelvaiva, jännevaiva, lihasvaiva, rasitusmurtuma, polvi ja jalkaterä, lihashuolto ja palautuminen tai leikkauksen jälkeinen kuntoutus.

Mietityttääkö jokin vaiva? Laita sähköpostia ja jätä soittopyyntö.


Työkokemus:

Fysios ja SelkäCenter 2007-2020
Veikkausliiga ja Naisten Liiga 2010-2018
FC Honka akatemia fyysisen valmennuksen koordinointi 2009-2012
Elixia Personal trainer 2007-2011


Koulutus:

Fysioterapeutti AMK-MDT McKenzie (ABCDE)
Neuraalikudoksen mobilisointi
Manuaalinen terapia
Akupunktio
NLP-Master Practitioner Terveys- ja terapiasuuntautunut
UEFA A-lisenssi
Valmentajan ammattitutkinto

Kielitaito

Suomi
Englanti
Italia

Seuraavat vapaat ajat

Varaa aika