Luciano Posillipo

Luciano Posillipo

Fysioterapeutti

Akupunktio Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kinesioteippaus Kipufysioterapia Purentavaivan hoito Seniorifysioterapia Traumakuntoutus Urheilufysioterapia

Tervetuloa vastaanotolleni. Hoidoissani on tärkeää vuorovaikutus, yksilöllisyys, turvallisuus ja tehokkuus. Vastaanotollani tulet siis varmasti kuulluksi.

Nykyinen asiakaskuntani koostuu nuorista aina työikäisiin ja ikääntyneisiin asti. Kuntoilija- ja harrasteliikkujat ovat myös iso osa asiakaskuntaani niin valmennuksen kuin myös fysioterapian osalta. Akuutin ja pitkittyneen alaselkäkivun hoito on myös lähellä sydäntäni. Olenkin tehnyt siitä ja sen hoidosta paljon videoita ja tekstejä sosiaaliseen mediaan.

Voit tulla vastaanotolle mm. istumatyön aiheuttamista vaivoista kuin myös liikuntaan ja urheiluun liittyvissä äkillisissä tai rasitusvammoissa. Hoidoissani käytän mm. harjoittelun ohjausta, harjoittelua, hierontaa, lihaskalvokäsittelyä, OMT-tyyppistä mobilisointi- ja manipulaatiotekniikoita, akupunktiota ja teippausta.

Yleisiä vaivoja ovat esimerkiksi äkillinen tai pitkäkestoinen kipu, välilevyn pullistuma, lumbago, hermokipu, fasettilukko, selän rasitusmurtumat, takareisi- ja akillesvaivat, polven vaivat, tenniskyynärpää, jännitysniska tai päänsärky.

Kokemusta minulla on huippu-urheilusta vuosilta 2007–2018. Alaraajoihin kohdistuneet lihasten sekä nivelten vaivat ovat tulleet hyvin tutuiksi. Alaselkäkipu ja ihmisen hoitaminen kokonaisuutena on kulkenut mukanani koko fysioterapiauran ajan. Personal training kokemusta minulla on myös vuodesta 2007 lähtien. Valmennus- ja fysioterapiatyön yhdistäminen yhdeksi kokonaisuudeksi on mieleiseni asia.

Kielitaito

Suomi
Englanti
Italia

Seuraavat vapaat ajat