Luciano Posillipo

Fysioterapeutti

Akupunktio Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kinesioteippaus Kipufysioterapia Purentavaivan hoito Seniorifysioterapia Traumakuntoutus Urheilufysioterapia

Tervetuloa vastaanotolleni. Koska jokaisen ihmisen keho on erilainen ja vaiva henkilökohtainen, toistakymmentä vuotta alalla on vain lisännyt mielenkiintoani tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoidossa. Hoidoissani on tärkeää vuorovaikutus, yksilöllisyys, turvallisuus ja tehokkuus.

Asiakaskuntani koostuu nuorista aina työikäisiin ja ikääntyneisiin. Hoitoon hakeudutaan muun muassa istumatyön aiheuttamista vaivoista kuin myös urheiluun liittyvissä rasitusvammoissa tai leikkauksen jälkeisessä kuntoutuksessa.

Hoidoissani käytän mm. hierontaa, lihaskalvokäsittelyä, mobilisointi- ja manipulaatiotekniikoita, akupunktiota, teippausta sekä harjoitusterapiaa.

Arjessani hoidan mm. äkillinen tai pitkäkestoinen kipu, välilevyn pullistuma, lihas-, jännevaiva, hermokipu, fasettilukko, selän rasitusmurtumat, polvien ja jalkaterän vaivat, tenniskyynärpää, jännitysniska, lumbago, lihashuolto, palautuminen.

Kannattaako sinun tulla vastaanotolle? Jos asia mietityttää: soita, laita sähköpostia tai jätä soittopyyntö ja voimme arvioida tilannettasi. Mikäli en itse ole vaivasi ekspertti, osaan ohjata sinut asian osaavalle kollegalle. Emailin löydät kuvani alapuolelta. Puh: 040 554 3309

Kielitaito

Suomi
Englanti
Italia

Seuraavat vapaat ajat