Maiju Hämäläinen

Fysioterapeutti, Lymfaterapeutti, Hengityskoulu-ohjaaja

Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito KELA-kuntoutus Lasten fysioterapia Lymfaterapia Neurologinen fysioterapia Purentavaivan hoito

Fysioterapeuttina hoidan niin akuutteja kuin pitkittyneitä tuki- ja liikuntaelinvaivoja päästä varpaisiin. Lymfaterapeuttina toimin turvotuksen asiantuntijana, teen sekä manuaalista että koneellista lymfaterapiaa ja sidoksia. Käytän myös työssäni apuna psykofyysistä lähestymistapaa hengitysterapian muodossa. Lue lisää hengitysterapiasta tekstin lopusta.

Minulla on myös pitkäaikainen kokemus neurologisesta kuntoutuksesta. Teen fysioterapeuttisella otteella henkilökohtaisia harjoitusohjelmia niin kotiin kuin kuntosalillekin. Voit varata minulle ajan myös hierontaan! Koti- ja kuntosaliohjaukset sekä ilta-ajat sopimuksen mukaan. Kysy lisää sähköpostilla [email protected]

Psykofyysinen Hengitysterapia on oman hengityksen havainnointiin perustuvaa terapiaa. Siinä ei ole kyse monimutkaisista menetelmistä tai oikean hengitystekniikan oppimisesta, vaan olemisen tavasta, tietoiseksi tulemista siitä mitä omalle itselle oikeasti kuuluu, ja mitä hengityksessä tapahtuu erilaisten tunteiden, ajatusten ja asenteiden kanssa. Tavoitteena on oppia tunnistamaan kehon ja mielen yhteyttä sekä löytää keinoja ja voimavaroja itse vaikuttaa siihen, mitä kehossamme ja mielessämme tapahtuu. 

Hengitysterapia on rentouttava ja voimaannuttava hoitomuoto, joka soveltuu kaikille omasta hyvinvoinnista ja tasapainoisesta hengittämisestä kiinnostuneille. Jokaisen hengitys joutuu ajoittain epätasapainoon kiireen, vaatimusten, stressin, ahdistuksen, pelkojen tai muiden vastaavien olojen tai tunteiden vuoksi. 

Hengitysterapia soveltuu mm. stressaantuneille, uupuneille sekä masennus-, ahdistus-, jännitys- ja pelko-oireisille. Myös kipupotilaat, unihäiriöiset ja hengityselinsairaat ovat hyötyneet hengitysterapiasta. Hengitysterapia voidaan toteuttaa esim. osana yksilöfysioterapiaa tai ryhmässä.

Seuraavat vapaat ajat

Varaa aika