Mari-Anne Kaikkonen

Fysioterapeutti

Allasterapia Hieronta Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus LPG-terapia Lantiopohjan fysioterapia Lasten fysioterapia Neurologinen fysioterapia Neurotrack lantionpohjan tutkimus Raskaushieronta Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Äitiysfysioterapia

Hellou! Olen Mari-Anne ja valmistunut fysioterapeutiksi Kemi-Tornion ammattikorkeakoulusta vuonna 2010. Siitä asti olen työskennellyt eri ikäisten parissa yksityisellä puolella. Eniten kokemusta on kertynyt neurologisten asiakkaiden kuntoutuksesta. Luonteeltani olen iloinen, sosiaalinen ja toimelias. Erilaisten ihmisten kohtaaminen on minulle luontevaa. Vuosien aikana tuki- ja liikuntaelin asiakkaat ovat myös tulleet tutuksi. Haasteet ja erilaiset asiakkaat tekevät työstä mielekästä ja tykkäänkin työstäni sen monipuolisuuden vuoksi.

Olen käynyt erilaisia koulutuksia työurani aikana. Vuonna 2019 olen käynyt lantionpohjan toimintahäiriöiden erikoistumisopinnot (15op). Mielelläni otan siis vastaan asiakkaita, joilla on lantionpohjan toimintahäiriötä. Raskauden aikaiset ja synnytyksen jälkeiset äitiysfysioterapia asiakkaat ovat myös lämpimästi tervetulleita. Neurologisia asiakkaita olen tehnyt lapsesta vaariin. Eniten kokemusta on aivoverenkiertohäiriö potilaiden ja MS-taudin kuntoutuksesta. Olen käynyt myös VASA concept koulutus Level 1:sen. Lisäksi allasterapiakurssin olen käynyt. Tykkään allasterapian toteutuksesta ja sen tuomista mahdollisuuksista kuntoutuksessa.

Fysioterapiassa pidän tärkeänä asiakkaan huomioimisen kokonaisuutena sekä kuntoutujan voimavarojen löytämisen ja niiden hyödyntämisen parhaan mahdollisen toimintakyvyn saavuttamiseksi. Olen innovatiivinen ja tykkään kuntoutuksen monipuolisuudesta ja uusien ideoiden toteuttamisesta asiakkaan tavoitteita tukien. Koen tärkeäksi, että fysioterapia mahdollistaa asiakkaille arjessa selviytymisen ja toimintakyvyn parantumisen.

Liikuntaa harrastan monipuolisesti ja siitä saa energiaa lisää arkeen. Olen ohjannut lasten liikuntaryhmiä harrastuksena ja yli 15 vuoden ajan. Koen, että siitä on myös erittäin suuri hyöty fysioterapiaakin ajatellen. Tanssi oli mukana yli 10 vuoden ajan, mutta viime vuosina olen ohjannut alle kouluikäisille Liikuntaleikkikoulua. Ohjaajaurani aikana olen käynyt useita Suomen Voimisteluliiton järjestämiä koulutuksia.

Työskentelee toimipisteissä

Kemi, Fysios Kemi
Tornio, Fysios Tornio

Seuraavat vapaat ajat