Marita Lång

Marita Lång

Fysioterapeutti, Koulutettu hieroja, LymphaTouch-fysioterapeutti

Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Kinesioteippaus Kuntotestaus Lymfaterapia Purentavaivan hoito Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Urheilufysioterapia

Fysioterapialla pyrin tuomaan apua kipuun. Käytän ohjausta, terapeuttista harjoittelua, teippaushoitoja sekä manuaalista terapiaa kuten hierontaa, faskiahoitoa, nivelten mobilisointia jne. Käytössäni myös LymphaTouch alipainehoito joka rentouttaa, vähentää turvotusta. Teen sinulle yksilöllisen hoito- ja harjoitusohjelman ja seuraan edistymistäsi. Voit tulla fysioterapiaani myös ilman lähetettä.

Fysioterapiassa olen hoitanut mm. selän, niskan, hartiaseudun ja olkapäiden, lonkan, pakaran, alaraajan ja purentalihasten ongelmia sekä lihas- ja triggeripistekipua. Teen myös kuntoutusta ennen ja jälkeen leikkauksen sekä urheiluvammojen kuntoutusta. LymphaTouch alipaine laitehoidolla hoidan leikkausten jälkitiloja, arpia, kalvokireyttä ja turvotusta. Teen myös rintasyöpäpotilaan fysioterapiaa.

Hieronnasta minulla on usean vuoden kokemus ja pyrin tuomaan avun lihas- ja tirggeripistekipuun. Olen hoitanut esim. olkapään kipuja, päänsärkyä, lihaskipua ja -väsymystä sekä urheilijoiden lihashuoltoa.

Ihotyypin mukainen kasvohoito ja -hieronta. Käytössäni on Phytomerin merellinen ihonhoitosarja, ultraääni-ihonpuhdistus, kulmien ja ripsien kestovärjäys. Kosmetologin ajanvaraus p. 0400-687898/Marita Lång.

Terveys on mielestäni kokonaisuus.

Kielitaito

Suomi
Englanti

Työskentelee toimipisteessä

Lahti, Fysios Lahti Vapaudenkatu

Seuraavat vapaat ajat