Marjut Vanhatalo

Marjut Vanhatalo

Fysioterapeutti, Lymfaterapeutti, PhysioTrainer

Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kinesioteippaus Lymfaterapia Mulligan Concept Neurologinen fysioterapia Purentavaivan hoito Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukisukat ja -hihat

Fysioterapeuttina olen toiminut piirun verran vajaa 30 vuotta ja lymfaterapeuttinakin 20 vuotta. Keskeistä terapiassani on asiakaslähtöisyys ja kokonaiskuvan laajempi hahmottaminen sekä näihin pohjautuva monipuolinen terapia. Tavoitteiden asettelu tapahtuu yhdessä sinun kanssasi.

Voit lähestyä minua TULE-ongelmissa (tuki- ja liikuntaelin) mm. niska-hartiakivut, rankaongelmat, ylä- ja alaraajoihin säteilevät kivut, pitkittynyt kipu, päänsärky, hyvänlaatuinen asentohuimaus, leukanivelongelmat tai, jos tarvitset fysioterapiaa tapaturman tai leikkauksen jälkeen. Hoidan myös KELAn vaativan fysioterapian asiakkaita, jolloin kyseessä on usein jokin neurologinen sairaus mm. MS, toispuolihalvaus, neliraajahalvaus, parkinson, ALS, polio.

Lymfaterapiaa käytän sekä osana fysioterapiaa mm. leikkausten jälkitiloissa, jos turvotus estää kuntoutuksen etenemisen sekä omana hoitomuotonaan syöpäleikkausten jälkeen. Tärkeänä osana turvotuksen hoitoa on kompressioterapia, joten mittaan ja tilaan sinulle tarvittaessa myös tukisukat.

Jos aktiivisen fysioterapian jälkeen tai lomassa kaipaat ohjeita tai tukea liikunnan aloittamiseen, kuntosaliohjelmaa, ruokavalioneuvontaa tai haluat kartoittaa alkutilanteen ennen tavoitteellista harjoittelua, niin voin auttaa sinua. Myös ikäihmiset hyötyvät lihaskuntoharjoittelusta ja harjoittelun tulokset tulevat näkymään parempana selviytymisenä arkielämässä.

Ikinä ei ole liian myöhäistä aloittaa!

Työskentelee toimipisteessä

Pori, Fysios Pori Valtakatu

Seuraavat vapaat ajat