Marko Demidoff

Marko Demidoff

Fysioterapeutti, Osteopaatti

Akupunktio ESWT-paineaaltohoito Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Huimauksen hoito Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kuntotestaus Osteopatia Personal training Purentavaivan hoito Traumakuntoutus Urheilufysioterapia

Olen intohimoisesti työhöni suhtautuva monipuolisesti kouluttautunut terapeutti, jonka erikoisalana on työikäisten, urheilijoiden ja aktiiviliikkujien fysioterapia sekä tuki- ja liikuntaelimistön vaivojen tutkiminen ja hoito. Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikenikäiset ja kokoiset ihmiset, jotka tarvitsevat fysioterapeutin/osteopaatin apua. Lasten ja nuorten osalta autan mielelläni rasitusvammoissa, kuten selän rasitusmurtumissa sekä polvi- ja kantapääkivuissa.

Työikäisten kohdalla niska- ja selkäkipuiset ovat erikoisalaani unohtamatta olkapää-, ranne-, kyynärnivel-, lonkka-, polvi- ja nilkkavaivoja.

Käytän työssäni manuaalisen terapian keinoja sekä ohjaan vaivoja helpottamaan terapeuttisia harjoitteita. Lisäksi osaamisalueeseeni kuuluu erityisesti suorituskyvyn kehittäminen ja voimavalmennus. Autan mielelläni arjen liikkujia ja urheilijoista olemaan nopeampia ja vahvempia. Sujuvan toimintakyvyn salaisuus on vahva keho.

Päivitän osaamistani jatkuvasti ja toimin alalla myös luottamustehtävissä. Vastaanottotoiminnan lisäksi työskentelen aktiivisesti Futsalin U19-maajoukkueessa fysioterapeuttina ja fysiikkavalmentajana.

Autan sinua mielelläni minkä tahansa kiputilan tai vaivan hoidossa. Nähdään vastaanotolla!

Seuraavat vapaat ajat