Marko Kinnunen

Fysioterapeutti, Sertifioitu urheilufysioterapeutti

Askeltutkimus Harjoitteluterapia Kinesioteippaus Traumakuntoutus Urheilufysioterapia

Olen sertifioitu urheilufysioterapeutti. Teen töitä kaikenikäisten ihmisten kanssa tuki- ja liikuntaelimistön vaivojen parissa. Olen perehtynyt laajasti alaraajojen, lantion, lanneselän, rintakehän ja olkapään alueen ongelmiin. Minulla on runsaasti kokemusta leikkausten ja murtumien jälkeisestä kuntoutuksesta sekä rasitus- ja urheiluvammojen hoidosta. Erilaiset nivelkivut ja jännevaivat ovat erityisosaamistani. Teen töitä myös vaivojen ennaltaehkäisemiseksi olitpa sitten urheilija tai kuntoliikkuja.

Huomaathan, että en omaa kokemusta käden, ranteen ja kyynärvarren alueen vaivoista tai kaularankaan liittyvistä vammoista.

Teen töitä viikottain hyvin monien urheilulajien parissa mm. salibandy, yleisurheilu, suunnistus, tennis, golf ja crossfit. Osan viikosta työskentelen nuorten urheilijoiden kanssa Turun Seudun Urheiluakatemiassa ja aikaisemmin olen ollut mm. nuorten salibandymaajoukkueen fysioterapeuttina.

Luokseni voit tulla lääkärin lähetteellä tai ilman lääkärikäyntiä. Osaan tarvittaessa ohjata sinut asiantuntevalla lääkärille, mikäli tilanne niin vaatii.

Kielitaito

Englanti

Seuraavat vapaat ajat

Varaa aika