Marko Kinnunen

Fysioterapeutti, Sertifioitu urheilufysioterapeutti

Askeltutkimus Harjoitteluterapia Kinesioteippaus Traumakuntoutus Urheilufysioterapia

Olen sertifioitu urheilufysioterapeutti. Teen töitä kaikenikäisten ihmisten kanssa tuki- ja liikuntaelimistön vaivojen parissa. Olen perehtynyt laajasti alaraajojen, lantion, lanneselän, rintakehän ja olkapään alueen ongelmiin. Minulla on kokemusta leikkausten ja murtumien jälkeisestä kuntoutuksesta sekä rasitus- ja urheiluvammojen hoidosta. Erilaiset nivelkivut ja jännevaivat ovat erityisosaamistani. Teen töitä myös vaivojen ennaltaehkäisemiseksi olitpa sitten urheilija tai kuntoliikkuja.

Huomaathan, että en omaa kokemusta käden, ranteen ja kyynärvarren alueen vaivoista tai kaularankaan liittyvistä vammoista.

Teen urheiluvalmennusta ja fysioterapiatyötä hyvin monien urheilulajien parissa mm. salibandy, suunnistus, yleisurheilu, tennis, golf ja jalkapallo. Teen töitä nuorten urheilijoiden parissa viikoittain Turun Seudun Urheiluakatemiassa ja aikaisemmin olen ollut mm. nuorten salibandymaajoukkueen fysioterapeuttina. Mikäli olet kiinnostunut seurayhteistyöstä tai henkilökohtaisesta fysiikkavalmennuksesta, voit olla suoraan yhteydessä minuun sähköpostilla marko.kinnunen [ at ] fysios.fi

Teen keväällä 2020 töitä Turussa aina maanantaista torstaihin ja perjantaisin Helsingissä.

Kielitaito

Englanti

Seuraavat vapaat ajat

Varaa aika