Marko Luomansuu

Fysioterapeutti, Maitland

Akupunktio Askeltutkimus ESWT-paineaaltohoito Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Jalkahoito Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kuntotestaus Long COVID kuntoutus Maitland Purentavaivan hoito Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukipohjalliset Urheilufysioterapia

Minulla on pitkä, yli 16 vuoden kokemus monipuolisista tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoitamisesta. Päivittäin hoidan alaselän, niska-hartiaseudun, olkapään sekä alaraajojen vaivoja. Alaraajavaivoissa erityisesti plantaarifaskiitti (luupiikki) on yleisimpiä hoitokohteitani. ESWT-paineaaltohoito näyttäisi auttavan plantaarifaskiittiin erityisen hyvin. Teen päivittäin myös alaraaja-analyysejä sekä tukipohjallistarpeen arviointeja. Asiakkaani ovat kokeneet hyötyvänsä myös antamistani harjoitteista, jotka räätälöin aina heidän sen hetkiseen elämäntilanteeseen sopiviksi. Personal trainerina ja triathlonin harrastajana osaan kyllä haastaa kovimmankin liikkujahirmun ja antaa häntä kehittäviä harjoitteita. Useimmille kuitenkin riittää 1-3 tarkoin valittua harjoitetta, joita tehdään esimerkiksi tv:tä katsoessa mainoskatkon aikana. Nivelmanipulaatio, akupunktio, faskiakäsittely, kinesioteippaus ja TENS-hoito kuuluvat myös työkalupakkiini.

Vaikka olen ahkerasti kouluttautunut, uskon myös asiakkaan asiantuntijuuteen omasta vaivastaan, siksi siis hoitohuoneessani on aina kaksi asiantuntijaa. Yhdessä selvitämme asiakkaani tilanteeseen parhaat hoitomuodot.

Olen helposti lähestyttävä ja hoitohuoneessani onkin rento, kodikas ja huolehtiva tunnelma. Huoneeseeni mahtuu naurua, itkua, positiivisuutta ja uskoa tulevaan. Tule siis vastaanotolleni luottavaisena juuri sellaisena kuin olet. Lupaan auttaa sinua parhaalla osaamallani tavalla.

Kielitaito

Suomi
Ruotsi
Englanti

Työskentelee toimipisteessä

Helsinki, Fysios Helsinki Selkäcenter Kamppi

Seuraavat vapaat ajat