Matti Kauppinen

Matti Kauppinen

Fysioterapeutti OMT

Akupunktio Askeltutkimus Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia OMT Purentavaivan hoito Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Urheilufysioterapia

Olen liikunnallinen fysioterapeutti, joka on erikoistunut tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoitamiseen kokonaisvaltaisesti. Olen valmistunut vuonna 2007 fysioterapeutiksi ja erikoistunut 3,5 vuotta, valmistuen OMT-fysioterapeutiksi vuonna 2013 (tuki- ja liikuntaelin erikoistumiskoulutus). Olen työskennellyt laajasti muun muassa erilaisten selkä, niska, lonkka, lantio, olka, polvi ja nilkkavaivojen parissa. Hoidan kaikkia asiakasryhmiä niin teini-ikäisistä eläkeläisiin, kuin toimistotyöläisistä urheilijoihin. 


Käyttämiäni menetelmiä ovat muun muassa erilaiset nivel-, lihas- tai fasciakäsittelyt (mobilisaatiot ja manipulaatiot) sekä terapeuttinen harjoittelu; unohtamatta kuitenkaan hyvän ja avoimen vuorovaikutuksen merkitystä. Tarvittaessa käytän apuna erilaisia tukitoimia tai kivunhoitomenetelmiä (esim. teippaukset ja akupunktio). Erityiskiinnostukseni on urheilufysioterapia sekä erilaiset liikkumiseen ja liikuntaan liittyvien ongelmien hoitaminen. Toimin myös fysioterapia-alan kouluttajana.


Vastaanotolleni voi tulla myös ilman lääkärin lähetettä. Tervetuloa!

Kielitaito

Suomi
Englanti

Seuraavat vapaat ajat