person

Mia Faarinen

Hallinnon tuki, Palveluneuvoja

Peruskoulutukseltani olen julkishallinnon tradenomi. Yksityiselle terveydenhuoltoalalle fysioterapiaan olen ajautunut mutkien kautta vuonna 2007. Fysioterapia-ala sopii minulle sillä fysioterapeuttien tapaan olen aina halunnut kouluttautua ja opiskella uutta. Erityisesti kuntoutus ja kuntoutuminen nousivat työn kautta minun kiinnostuksen kohteeksi. Tämän vuoksi suoritin kuntoutustieteen perusopinnot ja osan aineopinnoista 44 op (2010-2012), jonka ansiosta sain laajennettua toimenkuvaani yrityksen hallinnosta myös terapeuttien tukemiseen. 

Fysiokseen olen tullut toukokuussa 2018. Tällä hetkellä toimin integraatioiden PMO:na (lisäksi integraatioiden yhteydessä lupa-asiat, sopimukset, ilmeenmuutokset, työvaatteet ja keskitetyt hankinnat) ja koordinoin muuttoja sekä yhdistymisiä. Lisäksi toimin tukena asiakaspalvelupäällikkö Hanna Koskelalle sekä toimitusjohtaja Heikki Tiitiselle ja hoidan paikallisesti Fysios Kemin palveluneuvontaa.

Persoonana olen vahva optimisti, otan kaikki ihmiset vastaan vilpittömin mielin. Minulle jokainen on tärkein. Vapaa-aikani vietän tavoitteellisesti harjoitellen kuntosalilla ja opiskellen kehon ja mielen hyvinvoinnin tasapainottamista.

Työskentelee toimipisteessä

Kemi, Fysios Kemi

Seuraavat vapaat ajat