Micaela Leppäkorpi

Micaela Leppäkorpi

Fysioterapeutti YAMK, Osteopaatti AMK

Etäterapia Harjoitteluterapia Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus LPG-terapia Mulligan Concept Osteopatia Purentavaivan hoito Traumakuntoutus

Aloitin fysioterapia-opinnot 1998 ja sen jälkeen olen kuntoututtanut asiakkaita tuki- ja liikuntaelinvaivoilla ja täydentänyt osaamistani jatkokoulutuksilla. Asiakaskuntaani on kuulunut kaikenikäiset ihmiset erilaisilla tuki- ja liikuntaelinvaivoilla, kuten erilaiset selkä-, niska-, lantio-, leuka- ja ylä- ja alaraajan vaivat sekä päänsärky- ja huimausoireet. Monipuolista työkokemusta löytyy sekä kliinisestä asiakastyöstä kuin pilatesohjauksesta että pienryhmäharjoittelusta.

Työssäni pyrin kohtaamaan asiakasta kokonaisvaltaisesti ja huomioimaan yksilölliset tarpeet, niin tutkiessa kuin kuntoutussuunnitelmaa laatiessa. Pitkäaikaisen avun saavuttamiseksi aktiivinen kuntoutus on avainasemassa. Hoitokeinoina käytän terapeuttista harjoittelua eri muodoissa, nivelten- ja pehmytkudosrakenteiden liikkuvuutta edistäviä menetelmiä sekä tukena terveysneuvontaa, kinesioteippausta tai LPG-hoitoa.

Fysioterapia-ala kehittyy koko ajan ja elinikäinen oppiminen on välttämätön. Jatkokoulutukset ovat antaneet paljon uutta näkökulmaa asiakastyöhön. Fysioterapia- ja osteopatiatutkintojen lisäksi olen suorittanut mm. Terveyden edistämisen YAMK tutkinnon.

Urheilu- ja valmennustaustaa minulla on yleisurheilusta ja liikunta on minulle henkireikä. Kuntoilulajit vaihtelevat tilanteen mukaan: vaellus, juoksu, pyöräily, kickboxing, suppailu sekä erilaiset ryhmäliikuntatunnit. Tervetuloa! Välkommen! Welcome!

Kielitaito

Ruotsi
Englanti

Seuraavat vapaat ajat