Mika Ulaska

Mika Ulaska

Fysioterapeutti OMT

Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Huimauksen hoito Kipufysioterapia OMT Purentavaivan hoito Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus

Minulla on 34 vuoden työkokemus tuki- ja liikuntaelimistön (TULE) ongelmien ja kipujen fysioterapiasta. OMT-fysioterapeuttina olen toiminut 16 vuotta.

Suomen Fysioterapeutit ry on myöntänyt minulle TULE erikoisasiantuntija nimikkeen (https://www.suomenfysioterapeutit.fi/jasenet/palvelut-ja-edut/fysioterapian-erikoisasiantuntija/myonnetyt-nimikkeet), joka myönnetään ammatillisesta kokemuksesta, lisäkoulutuksesta, kouluttajana toimimisesta ja julkaisutoiminnasta.

Olen ollut jäsenenä Suomen Fysioterapeutit ry:n julkaisemassa ja säännöllisesti päivittämässä tieteelliseen näyttöön perustuvassa polven ja lonkan nivelrikon fysioterapiasuositus (https://www.terveysportti.fi/dtk/sfs/avaa?p_artikkeli=sfs00001) -työryhmässä.

Fysioterapiamenetelmiä käytän laajasti asiakkaan tarpeen mukaisesti. Tärkein fysioterapiamenetelmä on asiakkaan oireilun ja ongelmien mukaisesti tehtävä hyvä ja perusteellinen tutkiminen.

Pidän erityisen tärkeänä sitä, että terveydenhuollossa fysioterapeutti toimii asiantuntijana tutkittaessa tuki- ja liikuntaelimistön kipujen ja -ongelmien syitä, ja ohjaa asiakkaan tarvittaessa lääkärille ja jatkotutkimuksiin.

Kielitaito

Suomi
Englanti

Seuraavat vapaat ajat