Mikaela Kirjonen

Koulutettu hieroja, Lymfaterapeutti.

Hieronta Kinesioteippaus Lymfaterapia Purentavaivan hoito

Hoidan mielelläni tuki- ja liikuntaelinvaivoja, erilaisia kiputiloja ja kehon häiriöitä. Niska-hartiakireydet, stressi, uupumus, päänsärky tai purentavaiva voisi myös olla hyvä syy hakeutua vastaanotolleni. Yhtä lailla tuen mielelläni hyvinvointiasi rentouttavalla hieronnalla arjessa tai esimerkiksi raskauden aikana.

Olen kouluttautunut rintasyövän jälkeiseen kuntoutukseen. On tärkeää saada liikeradat toimimaan, arpikiristystä vähentymään ja huolehtimalla näistä voi ennaltaehkäistä turvotusten syntyä. Lymfaterapialla voi hoitaa erilaisia kehon turvotuksia ja tukea leikkauksien jälkeistä kuntoutusta mutta se voi myös olla mielekäs kehon hoitomuoto. Lymfaterapia vilkastuttaa aineenvaihduntaa, lievittää kipua, tehostaa kehon immuunipuolustusta sekä edistää kehon ja mielen rentoutumista.

Olen ensimmäisen vuoden osteopaattiopiskelija. Osteopatialla voidaan käsittelemällä pääasiassa niveliä, lihaksia ja pehmytkudoksia päästä vaikuttamaan laajasti kehon toimintoihin. Osteopatia on kokonaisvaltainen hoitomuoto jolla hoidetaan terveyttä.

Kaikenikäiset ovat tervetulleita vastaanotolleni! Puhun sujuvasti myös ruotsia ja englantia.

Kielitaito

Suomi
Ruotsi

Työskentelee toimipisteessä

Kirkkonummi, Fysios Kirkkonummi

Seuraavat vapaat ajat