Mikko Kaski

Mikko Kaski

Fysioterapeutti AMK

ESWT-paineaaltohoito Harjoitteluterapia Hieronta Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Neurologinen fysioterapia Personal training Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus

Olen vuonna 2012 valmistunut fysioterapeutti AMK / Personal Trainer ja olen lähes 10 vuoden ajan ohjannut ja kuntouttanut tuki- ja liikuntaelinongelmaisia (TULE) sekä eriaisia neurologisia sairauksia omaavia asiakkaita. Lisäksi tarjoan personal trainer -palveluita ja olen vuosien saatossa ohjannut lukuisia asiakkaita kohti parempaa fysiikkaa ja terveellisempää elämää.

Vahvuuksiani ovat erityisesti erilaisten selkärangan toimintahäiriöiden kuntoutus ja hoito sekä olkapään kiputilat/rajoitteet ja niistä kuntoutuminen, mutta omaan laajan kokemuksen myös muista liikuntaa ja normaalia elämää haittaavista toimintarajoitteista ja niiden hoidosta. Neurologisten sairauksien puolelta teen eniten töitä MS-tautia sairastavien henkilöiden parissa, mutta myös selkäydinvammojen ja Parkinsonin kuntoutuksesta omaan vuosien kokemuksen.

Säännöllisesti kouluttautumalla pyrin tarjoamaan asiakkaalle tehokkainta mahdollista kuntoutusta, jotta liikkuminen ja elämä olisi kivuttomampaa.

Seuraavat vapaat ajat