Milla Lind

Milla Lind

Fysioterapeutti, OMT-erikoistuva, PhysioPilates-ohjaaja

Akupunktio Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Huimauksen hoito KELA-kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia Lantiopohjan fysioterapia Neurologinen fysioterapia OMT Purentavaivan hoito Selkäydinvammaisten fysioterapia Äitiysfysioterapia

Osaamistani ovat tuki- ja liikuntaelinsairauksien, purentaelimistön ja lantionpohjan fysioterapia, neurologinen fysioterapia sekä PhysioPilates. Erityisiä ammatillisia kiinnostukseni aiheita ovat kasvo- ja pääkivut, miesten ja naisten lantionpohjan toimintahäiriöt sekä ratsastajan fysioterapia.

Käytössäni on myös kuvantava ultraääni, jonka avulla voidaan mm. tutkia reaaliaikaisesti sekä harjoitella esim. lihastoimintaa lantionpohjan toimintahäiriöissä, vatsalihasten erkaantumassa tai erilaisissa tuki- ja liikuntaelin vaivoissa.

Mina kundskaper inom fysioterapi är förstörningar inom rörelse- och stödjeorganen, funktionsstörningar i käksystemet, bäckenbottens fysioterapi, fysioterapi för migren, huvudvärk, smärta och värk, fysioterapi för ryttare, neurologisk fysioterapi samt PhysioPilates.

Kielitaito

Suomi
Ruotsi
Englanti

Seuraavat vapaat ajat

Varaa aika