Milla Lind

Milla Lind

Fysioterapeutti, OMT-erikoistuva, PhysioPilates-ohjaaja

Akupunktio Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kinesioteippaus Kipufysioterapia Lantiopohjan fysioterapia Neurologinen fysioterapia OMT Purentavaivan hoito Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukisukat ja -hihat Äitiysfysioterapia

Osaamistani ovat tuki- ja liikuntaelinsairauksien, purentaelimistön ja lantionpohjan fysioterapia, neurologinen fysioterapia sekä PhysioPilates. Erikoistun OMT-terapiaan eli ortopediseen manuaaliseen terapiaan. Erityisiä ammatillisia kiinnostukseni aiheita ovat kipupotilaan, migreeni- ja päänsärkypotilaan, lantionpohjan toimintahäiriöiden sekä ratsastajan fysioterapia. Selkä- ja niskakivut, lonkka-, polvi- ja jalkakivut, olkapää-, kyynärpää- ja käsikivut, lantio- ja lantionpohjan kivut ja toiminnanhäiriöt kuuluvat kaikki ammatillisen osaamiseni piiriin.

Käytössäni on myös kuvantava ultraääni, jonka avulla voidaan mm. tutkia reaaliaikaisesti esim. lihastoimintaa lantionpohjan toimintahäiriöissä, vatsalihasten erkaantumassa tai erilaisissa tuki- ja liikuntaelin vaivoissa.

Mina kundskaper inom fysioterapi är förstörningar inom rörelse- och stödjeorganen, funktionsstörningar i käksystemet, bäckenbottens fysioterapi, fysioterapi för migren, huvudvärk, smärta och värk, fysioterapi för ryttare, neurologisk fysioterapi samt PhysioPilates.

Kielitaito

Suomi
Ruotsi
Englanti

Työskentelee toimipisteissä

Espoo, Fysios Viherlaakso
Espoo, Fysios Tapiola

Seuraavat vapaat ajat

Varaa aika