Milla Lind

Milla Lind

Fysioterapeutti, OMT-erikoistuva, PhysioPilates-ohjaaja

Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito KELA-kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia Lantiopohjan fysioterapia Neurologinen fysioterapia OMT Purentavaivan hoito Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukisukat ja -hihat Äitiysfysioterapia

Osaamistani ovat tuki- ja liikuntaelinsairauksien, purentaelimistön ja lantionpohjan fysioterapia, neurologinen fysioterapia sekä PhysioPilates. Erikoistun OMT-terapiaan eli ortopediseen manuaaliseen terapiaan. Erityisiä ammatillisia kiinnostukseni aiheita ovat kipupotilaan, migreeni- ja päänsärkypotilaan sekä ratsastajan fysioterapia. Selkä- ja niskakivut, lonkka-, polvi- ja jalkakivut, olkapää-, kyynärpää- ja käsikivut, lantio- ja lantionpohjan kivut kuuluvat kaikki ammatillisen osaamiseni piiriin. Minulle ihminen, jonka kohtaan, on aina tärkein. En hoida vain kipeää kättä tai päätä, vaan ihmistä kokonaisuudessaan.  

Mina kundskaper inom fysioterapi är förstörningar inom rörelse- och stödjeorganen, funktionsstörningar i käksystemet, bäckenbottens fysioterapi, fysioterapi för migren, huvudvärk, smärta och värk, fysioterapi för ryttare, neurologisk fysioterapi samt PhysioPilates. För mig är individen viktigast. Jag behandlar inte endast sjuka handen eller huvudet, jag behandlar individen i helhet.

Kielitaito

Suomi
Ruotsi
Englanti

Työskentelee toimipisteissä

Espoo, Fysios Viherlaakso
Espoo, Fysios Tapiola

Seuraavat vapaat ajat

Varaa aika