Milla Lind

Milla Lind

Fysioterapeutti OMT, lantionpohjan fysioterapeutti, äitiysfysioterapeutti

Akupunktio Dry needling Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Huimauksen hoito Kinesioteippaus Kipufysioterapia Lantiopohjan fysioterapia Long COVID kuntoutus McKenzie Neurologinen fysioterapia OMT Purentavaivan hoito Selkäydinvammaisten fysioterapia Äitiysfysioterapia

Osaamistani ovat tuki- ja liikuntaelinsairauksien, purentaelimistön ja lantionpohjan fysioterapia, äitiysfysioterapia sekä neurologinen fysioterapia.

Erityisiä ammatillisia osaamisalueitani ovat kasvo- ja pääkivut (purentakivut ja -häiriöt, migreeni, jännityspäänsärky yms), miesten ja naisten lantionpohjan toimintahäiriöt kuten mm. virtsan- ja ulosteenkarkailu, gynekologiset laskeumat, lantionpohjan kivut (vulvodynia, yhdyntäkivut, erektiokivut, lantionpohjan akuutit ja krooniset kiputilat, PGAD, endometrioosi jne) , äitiysfysioterapia (vatsalihasten erkauma, episiotomia- ja sektioarvet, liitoskivut, raskaudenajan ja synnytyksen jälkeiset kivut jne) sekä ratsastajan fysioterapia. Olen myös PhysioPilates- ohjaaja ja yhdistän pilatesharjoittelua fysioterapeuttiseen harjoitteluun.

Käytössäni on kuvantava ultraääni, jonka avulla voidaan mm. tutkia reaaliaikaisesti sekä harjoitella esim. lihastoimintaa lantionpohjan toimintahäiriöissä, vatsalihasten erkaantumassa tai erilaisissa tuki- ja liikuntaelin vaivoissa.

Mina kundskaper inom fysioterapi är förstörningar inom rörelse- och stödjeorganen, funktionsstörningar i käksystemet, bäckenbottens fysioterapi för både män och kvinnor, fysioterapi för migren, huvudvärk, smärta och värk, fysioterapi för ryttare, neurologisk fysioterapi samt PhysioPilates.

Kielitaito

Suomi
Ruotsi
Englanti

Työskentelee toimipisteessä

Espoo, Fysios Espoo Tapiola Spektri

Seuraavat vapaat ajat