Milla Lind

Milla Lind

Fysioterapeutti, OMT-erikoistuva, PhysioPilates-ohjaaja

Akupunktio Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kinesioteippaus Kipufysioterapia Lantiopohjan fysioterapia Neurologinen fysioterapia OMT Purentavaivan hoito Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukisukat ja -hihat Äitiysfysioterapia

Osaamistani ovat tuki- ja liikuntaelinsairauksien, purentaelimistön ja lantionpohjan fysioterapia, neurologinen fysioterapia sekä PhysioPilates. Erikoistun OMT-terapiaan eli ortopediseen manuaaliseen terapiaan. Erityisiä ammatillisia kiinnostukseni aiheita ovat kipupotilaan, migreeni- ja päänsärkypotilaan, lantionpohjan toimintahäiriöiden sekä ratsastajan fysioterapia. Selkä- ja niskakivut, lonkka-, polvi- ja jalkakivut, olkapää-, kyynärpää- ja käsikivut, lantio- ja lantionpohjan kivut ja toiminnanhäiriöt kuuluvat kaikki ammatillisen osaamiseni piiriin.

Käytössäni on myös kuvantava ultraääni, jonka avulla voidaan mm. tutkia reaaliaikaisesti esim. lihastoimintaa lantionpohjan toimintahäiriöissä, vatsalihasten erkaantumassa tai erilaisissa tuki- ja liikuntaelin vaivoissa.

Mina kundskaper inom fysioterapi är förstörningar inom rörelse- och stödjeorganen, funktionsstörningar i käksystemet, bäckenbottens fysioterapi, fysioterapi för migren, huvudvärk, smärta och värk, fysioterapi för ryttare, neurologisk fysioterapi samt PhysioPilates.

Kielitaito

Suomi
Ruotsi
Englanti

Seuraavat vapaat ajat

Varaa aika