Minna Hyvönen

Fysioterapeutti

Akupunktio Allasterapia Askeltutkimus Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Kinesioteippaus Neurologinen fysioterapia Spiraalistabilaatio SPS Tekonivelkuntoutus Tukipohjalliset Urheilufysioterapia

Olen työskennellyt laajasti eri ikäisten tuki- ja liikuntaelinongelmien parissa mm. rasitusvammat, yliliikkuvuudesta johtuvat ongelmat ja leikkausten jälkeinen kuntoutus, joihin minulla on päästä varpaisiin asti lisäkoulutusta. Erityisenä kiinnostukseni kohteena on alaraajaongelmat ja kävelykuntoutus, jonka takia opiskelen työn ohessa jalkaterapeutiksi. Tuki- ja liikuntaelimistön kuntoutuksen lisäksi minulta löytyy neurologisen kuntoutuksen erikoistumisopinnot ja lisäkoulutusta allasterapiaan, jotka antavat hyvän pohjan toimia myös neurologisen kuntoutuksen parissa.

Menetelminä käytän mm. akupunktiota, urheilu- ja kinesioteippausta, useita eri faskiatekniikoita, MET-tekniikalla lantion ja rangan mobilisaatiota rangan asennon ja lantion asennon parantamiseksi yhdistettynä terapeuttiseen harjoitteluun. Lisäksi minulla on lisäkoulutusta movement- ja liikkuvuusharjoitteluun. 

Lajitaustaa minulta löytyy yleisurheilusta, jalkapallosta, salibandystä ja ilma-akrobatian puolelta. 

Työskentelee toimipisteessä

Lohja, Fysios Aplico Lohja

Seuraavat vapaat ajat