Minna Kurttila

Psykoterapeutti ET

Etäterapia Kela yksilöpsykoterapia Psykoterapia

KELA-PÄTEVYYS
Kelan yksilökuntoutuspsykoterapia Kelan 16-65v, aikuiset, nuoret 

KOULUTUKSET JA TAUSTA
Ratkaisukeskeinen psykoterapeutti ET
Ratkaisukeskeinen valmentaja ja kouluttaja
Ratkaisukeskeinen työnohjaaja (Story) ja coach
Ratkaisukeskeinen sovittelija
Mindfulness ohjaaja
Käyttäytymistieteilijä (KM, Helsingin yliopisto)
Tietokirjailija
HOT/ACT terapian perus- ja jatkokoulutus.
Positiivisen psykologian opinnot
Voimaannuttava ja voimavarakeskeinen lyhytterapia
Integroiva psykoterapia

Tällä hetkellä työni jakautuu siten, että työskentelen osan viikosta psykoterapeuttina ja osan viikosta yksityisen ja julkisen sektorin organisaatioissa coachina/kouluttajana/valmentajana johtoryhmille, johtajille, esihenkilöille ja työyhteisöille. Näin säilytän hyvän tuntuman työelämään ja yhteiskunnallisiin asioihin. 

Mielestäni terapian päätavoitteena on antaa ihmisille välineitä parempaan elämään ja hyvinvointiin. Tavoitteena on tukea ihmisenä kasvamista. Ihmisille on tärkeää tulla nähdyksi ja kuulluksi aidon läsnäolon kautta luottamuksen ilmapiirissä. Ihmisellä itsellään on ratkaisun avaimet ja terapiassa voimme yhdessä tutkia ja löytää erilaisia vaihtoehtoja, työkaluja ja ratkaisuja mieltä haittaavien vaikeuksien voittamiseksi.” Minna Kurttila 

Kokemus
AHDISTUNEISUUSHÄIRIÖT, EROTERAPIA, HAASTAVA KÄYTTÄYTYMNEN, IKÄÄNTYMISEN ONGELMAT, KAKSISUUNTAINEN MIELIALAHÄIRIÖ, KRIISI- JA TUKIKESKUSTELUT, MASENNUS, NARSISMI, OLEMISEN JA ELÄMISEN POHDINTA, PÄIHDEHOITO, PARISUHDETERAPIA, RIIPPUVUUDET, RYHMÄTERAPIA, SOSIAALISTEN TILANTEIDEN PELKO, PANIIKKIKOHTAUKSET, SOVITTELU RISTIRIITATILANTEISSA, SYÖMISHÄIRIÖT, SURUN KÄSITTELEMINEN, TYÖSSÄJAKSAMINEN, TYÖUUPUMUS, URA- JA AMMATINVALINNAT. 

Työskentelee toimipisteessä

Helsinki, Fysios Psykoterapia Kamppi

Seuraavat vapaat ajat