Minna-Sisko Koivumäki

Fysioterapeutti, Äitiysfysioterapeutti, Seksuaalineuvoja

Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kinesioteippaus Kipufysioterapia Lantiopohjan fysioterapia Mulligan Concept Neurologinen fysioterapia Purentavaivan hoito Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Urheilufysioterapia Äitiysfysioterapia

Olen Minna-Sisko Koivumäki, Fysioterapeutti AMK, Seksuaalineuvoja. Olen työskennellyt fysioterapeuttina yli 20 vuotta ja minulla on vahva osaaminen tuki- ja liikuntaelin fysioterapiasta. Erikoistumisalana Äitiysfysioterapia ja Lantionpohjan toimintahäiriöiden fysioterapia, jotka ovat lähellä sydäntäni. Fysioterapeuttina arvostan aina kokonaisuutta ja jokaista asiakasta pyrin hoitamaan aina yksilöllisesti.

Minulla on kansainvälinen MDT-tutkinto, Kinetic Control ja lukuisia muita manuaalisen terapian koulutuksia, jotka täydentävät ammattitaitoani. Työssäni käytän manuaalista käsittelyä ja yhdistelen eri tekniikoita hoitaessani asiakkaita joilla esim. selkä- ja niskaongelmia, iskias, välilevy, säteilyoireet, päänsärky, huimaus sekä lonkka-, polvi-, nilkka-,olkapää kyynärpää-, ranne ja sormien ongelmia. Fysioterapia sisältää myös yksi- löllistä harjoittelua. Teen hierontaa, fasciakäsittelyä, kinesioteippausta ja sähkökipuhoitoja. Minulta saat myös kirjalliset hoito/jumppa -ohjeet.

Äitiysfysioterapeuttina pystyn auttamaan niin odotusajan ongelmissa kuin synnytyksen jälkeisessä palautumisessa. Esim. Liitoskivut, pakara-, ja selkävaivat, sekä erkaantuman kuntoutus, epiosotomia- ja sektioarvet. Lantionpohjan fysioterapiassa autan mielelläni sekä naisia että miehiä erilaisten toimintahäiriöiden hoidossa, kuten virtsaamiseen ja ulostamiseen liittyvät vaivat, lantionseudun- ja lantionpohjan kivut (häntäluu,vulvodynia, endometrioosi,prostata), laskeumat sekä tunnottomuushäiriöt. Ylläpidän erikoisosaamiseni jatkuvalla koulutuksella.

Minulla on kokemusta myös MS- ja Parkinson potilaiden hoidosta. Hoidan kaikenikäisiä asiakkaita, myös urheilijat. Ohjaan erilaisia jumpparyhmiä mm. Raskausajan ja Synnyttä- neiden ryhmiä, niska-ja selkäryhmiä, pidän workshoppeja ja käyn luennoimassa eri tapah- tumissa ja yhdistyksissä. Vapaa-ajalla olen huoltajana pojan jalkapallojoukkueessa sekä toimin tytön koripallojouk-kueessa huoltajana sekä fysiikkavalmentajana. Harrastuksiini kuuluu kuntosali sekä ulkoilu.

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni 

-Misi-

Kielitaito

Suomi
Ruotsi
Englanti

Seuraavat vapaat ajat

Varaa aika