Minna Virtanen

Fysioterapeutti, lymfaterapeutti ja työfysioterapeutti

Fysioterapian erityis-osaamisalueenani on neurologinen fysioterapia, Kela-kuntoutus, allasterapia ja kotikäynnit. Asiakkaani ovat mm. MS, ALS, Parkinson ja aivohalvaus -kuntoutujia. Teemme jokaiselle kuntoutujalle yksilöllisen kuntoutussuunnitelman ja realistiset tavoitteet, joita kohti yhdessä ponnistelemme mm. uudella hienolla neuro-salillamme treenaaamalla ja itsenäisessä harjoittelussa tukemalla.

Kipu ja turvotus ovat asioita, jotka ovat yleensä hoidettavissa ja niihin minulla on toimivat työkalut. Lymfaterapialla (Vodder) ja lymfasidoksilla saamme tehokkaasti poistettua turvotusta esim. kirurgisen operaation jälkeen, laskimovajaatoiminnassa tai rintasyöpäleikkauksen jälkeen. Myös kompressiotuotteiden tarpeen arvioinnilla ja niiden säännöllisellä käytöllä on tärkeä rooli turvotuksen hoidossa. Kivun hoidossa käytän perinteisten fysikaalisten hoitojen ja manuaalisen käsittelyn lisäksi TENS-sähkökipuhoitoa ja lääketieteellistä akupunktiota sekä näiden yhdistelmää; sähköakupunktiota..

Minulle lähellä sydäntä ovat erilaisten kipu- ja rasitustilojen ennaltaehkäisy. Siksipä työfysioterapeuttina teen mielelläni työpisteiden ergonomisia selvityksiä niin työpaikalla kuin kodin etätyöpisteessäkin. Säännöllisellä liikunnalla on monien tutkimusten mukaan ennaltaehkäisevä vaikutus. joten itsekin vietän paljon aikaa luonnossa liikkuen (melonta, kävely, pyöräily) ja nostan sykettä pallon perässä juosten (jalkapallo).

Kielitaito

Suomi
Englanti

Työskentelee toimipisteessä

Kirkkonummi, Fysios Kirkkonummi

Seuraavat vapaat ajat