Nea Lehtovaara

Nea Lehtovaara

Fysioterapeutti

Harjoitteluterapia Hieronta Kinesioteippaus Kuntotestaus LPG-terapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Urheilufysioterapia

Äitiyslomalla 1.12.2020-31.10.2021


Luokseni voit tulla erilaisten tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoitoon tai niiden ennaltaehkäisyyn liittyvissä kysymyksissä. Teen fysioterapiaa kaiken ikäisten kanssa ja ohjaan liikuntaryhmiä vauvasta vaariin. Kokemusta minulla on etenkin nilkan, polven, lonkan, alaselän sekä olkapään ja niska-hartiaseudun vaivojen hoidosta. Vastaanotolleni voit tulla myös ennen ja jälkeen leikkauksen. Hoitomenetelminä hyödynnän mm. aktiivista harjoitusterapiaa, hierontaa, teippauksia ja LPG-hoitoja, huomioiden asiakkaan tarpeet ja toiveet aina yksilöllisesti. Käyn aktiivisesti alan koulutuksissa päivittämässä osaamistani, jotta voin auttaa Sinut tavoitteeseesi turvallisesti ja tehokkaasti. Tervetuloa vastaanotolleni!


Kouluttaudun sertifioiduksi urheilufysioterapeutiksi. Teen yhteistyötä yksittäisten urheilijoiden sekä urheiluseurojen kanssa esimerkiksi lihastasapainokartoitusten tai urheiluvammojen ennaltaehkäisemiseen tähtäävien tukitoimien muodossa. Omaan kilpaurheilutaustan taitoluistelusta ja teen yhteistyötä erityisesti tanssilajien edustajien sekä palloilijoiden kanssa, mutta minua voit lähestyä yli lajirajojen ja kuntotasosta riippumatta.

Kielitaito

Suomi
Ruotsi

Työskentelee toimipisteessä

Turku, Fysios Turku Apex

Seuraavat vapaat ajat