Niina Lappalainen

Niina Lappalainen

Fysioterapeutti

Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kuntotestaus Neurologinen fysioterapia Seniorifysioterapia Urheilufysioterapia

Koulutukseltani olen fysioterapeutti ja personal trainer. Minulla on pitkä kokemus lasten ja nuorten kanssa toimimisesta sekä aikuisten hyvinvoinnin parissa työskentelystä. Fysioterapiassa hyödynnän valmennuksellista otetta, pyrin liikkeen kautta auttamaan asiakasta voimaan paremmin. Hyödynnän fysioterapiassa myös erilaisia manuaalisia tekniikoita.

Vastaanotolleni ihminen saapuu aina kokonaisuutena. Kipu vaikuttaa usein muuallekin, kuin vain siihen kohtaan, jossa se tuntuu. Tavoitteeni fysioterapeuttina on, että keho saadaan kiputilan jälkeen tasapainoon, ja estetään sitä kautta kivun uusiutumista tai siirtymistä toisaalle. Kehosta pyritään tekemään jopa kestävämpi kuin aiemmin, asiakkaan arjen tarpeet huomioiden. Asiakaskuntani koostuu lapsista ja nuorista aina senioriasiakkaisiin saakka, aloittelijasta huippu-urheilijaan. Erityisosaamista minulla on yliliikkuvuuslajien (taitoluistelu, voimistelu ja tanssi) harjoittamisesta sekä niihin liittyvästä fysioterapiasta.

Erikoistun parhaillani urheilufysioterapiaan. Olen jatkokouluttautunut laajasti mm. voimavalmennuksen, faskioiden, neurologisen fysioterapian sekä psyykkisen valmennuksen parissa.

Äitiyslomalla 3.9.2021-16.7.2022, jonka aikana voi tiedustella vapautuvia aikoja sähköpostitse: [email protected]

Seuraavat vapaat ajat