Niina Sarias

Fysioterapeutti Bobath

Akupunktio Allasterapia ESWT-paineaaltohoito Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Kinesioteippaus Kipufysioterapia LPG-terapia Neurologinen fysioterapia Selkäydinvammaisten fysioterapia

Toimin Fysios Kontinkankaan esimiehenä ja vastaan toimipisteen toiminnasta. Minuun saa ottaa yhteyttä jos sinulla on kysyttävää meidän toimipisteen toiminnasta. Tavoitat minut numerosta 040-7367661 tai [email protected]

Olen toisen polven fysioterapautti äitini jalan jäljissä. Valmistuin fysioterapeutiksi Rovaniemen ammattikorkeakoulusta alku vuodesta 2013. Työskentelen monipuolisesti eri asiakasryhmien kanssa. Vahvin osaamisalueeni on neurologinen kuntoutus sekä allasterapia.

Ammatillista osaamistani vahvistan kouluttautumalla sekä seuraamalla kuntoutuksen alaa laaja-alaisesti. Neurologisiin koulutuksiini kuuluu Bobath peruskurssi sekä Bobath Advanced koulutus sekä laaja allasterapia koulutus Sveitsissä. Olen kouluttautunut myös tuki- ja liikuntaelimistön eri koulutuksissa. Koen, että yhdistelemällä eri koulutuksia voin auttaa asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla elämään omaa arkea hänelle optimaalisimmalla tavalla.

Työssäni tärkeintä on ihmisen kohtaaminen. Fysioterapia on laaja-alainen kokonaisuus jossa ihmisen hyvinvointi on keskiössä. Työtäni teen niin vastaanotolla kuin kotikäynneillä sekä altaalla.

Työn ulkopuolella huolehdin omasta hyvinvoinnista liikkumalla luonnossa. Talvisin minut löytää monesti Rukan rinteiltä, jossa toimin hiihdonopettajana sekä soveltavanhiihdonopettajana.

Kielitaito

Suomi
Ruotsi
Englanti

Työskentelee toimipisteessä

Oulu, Fysios Oulu Kontinkangas

Seuraavat vapaat ajat