Niko Kortelainen

Niko Kortelainen

Fysioterapeutti, Manipulatiivinen fysioterapeutti Maitland, MDT-fysioterapeutti

Allasterapia Askeltutkimus Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kuntotestaus Maitland Neurologinen fysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukipohjalliset Urheilufysioterapia

Olen manipulatiivinen fysioterapeutti ja tuki- ja liikuntaelimistön asiantuntija Lahdesta. Olen käynyt Maitland ja MDT fysioterapian erikoistumiskoulutukset ja osaamisen erityisalueena minulla on jalkojen fysioterapia sekä tukipohjallisten valmistus. Lisäksi selän ja niskan alueen kipujen fysioterapia on vahvaa osaamisen aluetta. Myös leikkausten jälkeinen kuntoutus on tuttua painottuen jalkojen alueelle. Osaamista on erityisesti nilkan, polven sekä olkapäiden leikkausten jälkeisestä kuntoutuksesta. Fascia käsittelyä teen diacutaneus fibrolysis- menetelmällä. Kokemusta löytyy myös Kelan vaativasta lääkinnällisestä kuntoutuksesta. 

Asiakkaita minulla käy nuorista ikääntyneisiin ja erityisesti olen kiinnostunut aktiivisten liikkujien selkä- ja jalkakivuista ikään tai lajiin katsomatta. Omaan vapaa- aikaan kuuluu perhe, pyöräily, hiihto sekä retkeily. 

"Ihminen ja hänen haasteensa ovat fysioterapian keskiössä."

Kielitaito

Suomi
Englanti

Työskentelee toimipisteessä

Lahti, Fysios Lahti Vapaudenkatu

Seuraavat vapaat ajat