Nina Helajärvi

Fysioterapeutti, Kouluttaja

Akupunktio Faskia-käsittely Fysiokartoitus Kinesioteippaus Lasten fysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus

Pian 30 vuoden kokemuksella teen kasvuikäisten, työikäisten ja ikääntyvien tuki- ja liikuntaelinten fysioterapiaa. Teen sekä operoitujen että konservatiivisesti hoidettujen traumakuntoutukset ja lisäksi tekonivelkuntoutusta. Erityismenetelmiäni ovat perinteisen fysioterapian lisäksi akupunktio, faskia-käsittely ja erilaiset teippaukset mm. kinesioteippaus. 

Eri lajien urheilijoiden kanssa olen tehnyt jo pitkään yhteistyötä. mm. erilaisten mailapelaajien kuten tennis/golf/sulkapallo, tanssijoiden, yleisurheilijoiden sekä uimareiden kanssa. 

Hoitokokemusta on kertynyt paljon. Erityisesti pään, niska-hartia-seudun, selän, olka- ja kyynärpään, ranne-käden alueen, rintakehän, lonkan sekä reiden, polven, akillesjänteen, nilkan ja jalkaterän alueiden fysioterapiasta. 

Erityisosaamiseni on akuutin ja kroonisen kivun hoidossa ja tällä hetkellä erityisenä kiinnostuksen kohteena onkin krooniset kipupotilaat ja vaikeat monimuotoiset kroonistuneet kehon toiminnalliset ongelmat. Lisäksi fysioterapeuttina haluan tehdä ennaltaehkäisevää ja ylläpitävää toimintaa esim erilaisten lihas- ja liikkuvuuskartoitusten kautta ja liikuntaryhmiä ohjaamalla. 

Teen myös fysioterapian suoravastaanottoa, joten tervetuloa lähetteellä tai ilman!

Kielitaito

Englanti

Työskentelee toimipisteessä

Turku, Fysios Turku Apex

Seuraavat vapaat ajat