Nina Lostedt

Fysioterapeutti (AMK), Maraton valmentaja, PhysioPilates ohjaaja

Akupunktio Askeltutkimus Faskia-käsittely Huimauksen hoito InBody-mittaus Kinesioteippaus Kuntotestaus Lantiopohjan fysioterapia Purentavaivan hoito Urheilufysioterapia Äitiysfysioterapia

Fysioterapia, Fysikaaliset hoidot, Myofascial Manipulation (Stecco) ja Myofascial release lihaskalvokäsittely, Lantionpohjan fysioterapia, Akupunktio, Kinesioteippaus, Wellbox LPG hoidot

Hieronta, Askel-analyysi, Kuntotestaus, Valmennus, InBody-mittaukset, Pilates Reformer, PhysioPilates

Olen erikoistunut lantionpohjan- ja äitiysfysioterapiaan, erityisesti raskauden jälkeiseen kuntoutukseen ja vatsalihasten erkaantumien hoitoon. Ohjaan Kirkkonummella äiti-lapsi pilatesryhmää joka on tarkoitettu pienten vauvojen äideille synnytyksen jälkeiseen kuntoutukseen syvien tukilihasten vahvistamiseksi.

Faskiamanipulaation vahva osaaminen ( Stecco I ja II) sekä liikkuvuutta ja kehonhallintaa lisäävää liikuntaa olen opiskellut sekä kotimaassa että ulkomailla mm Anatomy Trains in Motion sekä Slings in Motion Espanjan Toledossa. Faskiatekniikoita käytän myös PysioPilates tunneillani , sekä Pilates Reformer yksityis ohjauksessa.

Olen akupunktion ja kiinalaisen lääketieteen asiantuntija. Akupunktioon voi tulla myös lääkärin lähetteellä.

Kuntoilijoiden ja urheilijoiden terveys on lähellä sydäntäni ja teen kuntotestauksia sekä askeltekniikka analyyseja. Urheilufysioterapia.

TULEs, eli tuki- ja liikuntaelinvaivat, perinteinen fysioterapia ja terapeuttinen harjoittelu. Myös hieronta ja manuaaliset menetelmät osana fysioterapiaa.

Betjänar även på svenska. Service also in English.

Kielitaito

Suomi
Ruotsi
Englanti

Työskentelee toimipisteessä

Kirkkonummi, Fysios Kirkkonummi

Seuraavat vapaat ajat