Pasi Lieto

Fysioterapeutti, Hieroja

Askeltutkimus ESWT-paineaaltohoito Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kinesioteippaus Kipufysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Tukipohjalliset Urheilufysioterapia

Olen alaraajaspesialisti 10 vuoden työkokemuksella. Erityisosaamisenani tuki- ja liikuntaelinvaivojen fysioterapiassa ovat muun muassa alaraajojen kiputilat, kävelyanalyysit, alaselän sekä lantion alueen ongelmat, leikkausten jälkeinen kuntoutus sekä kipupotilaiden fysioterapia. Teen myös tarvittaessa tukipohjallisia. Ammattitaitoani ylläpidän jatkuvalla kouluttautumisella. Tällä hetkellä suoritan liikkeen kontrolli (Kinetic Control) -koulutusta.

Teen fysioterapiaa kokonaisvaltaisella otteella, selvittäen ja tutkien syyt oireidesi taustalla. Työssäni hyödynnän laajasti erilaisia manuaalisia tekniikoita sekä ohjaan ja neuvon erilaisia harjoitteita. Tavoitteenani on auttaa sinua parantamaan toimintakykyäsi ja hyvinvointiasi.

Teen myös yhteistyötä eri kestävyysurheilijoiden, kuten suunnistajien, triathlonistien ja juoksijoiden kanssa. Oma urheilutaustani löytyy uinnin parista, jota harrastin nuoruudessani reilut 10 vuotta. Nykyään liikun mieluiten hiihtämällä ja pyöräillen niin maastossa kuin maantiellä.

Kielitaito

Englanti

Työskentelee toimipisteessä

Oulu, Fysios Oulu Kastelli

Seuraavat vapaat ajat