Pekka Kotiranta

Pekka Kotiranta

Fysioterapeutti, Urheilufysioterapeutti

Akupunktio Allasterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kraniosakraalihoito Kuntotestaus Neurologinen fysioterapia Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Urheilufysioterapia

Työskentelen sekä tuki- ja liikuntaelimistön että neurologisen fysioterapian parissa, hoidan kipua ja toimintakyvyn ongelmia. Kivun hoidossa käytän mm. akupunktiota ja sähköhoitoja sekä tarvittaessa teippauksia ja tukisidoksia.

Olen toiminut seura- tai maajoukkuetasolla jalkapallo-, käsipallo ja yleisurheilujoukkueiden fysioterapeuttina, lisäksi olen työskennellyt vuosia voimistelijoiden ja nyrkkeilijöiden kanssa. Teen yhteistyötä sydänyhdistysten kanssa ja minulla onkin yli 30 vuoden kokemus sydänpotilaiden fysioterapiasta.

Tällä hetkellä iso osa työstäni on leikkausten ja traumojen jälkeistä kuntoutusta, neurologista kuntoutusta sekä tulehduksellisten reumasairauksien kuntoutusta. Teen kotikäyntejä tarvittaessa.

Olen myös työfysioterapeutti, ja olen toiminut eri yrityksissä sekä teollisuudessa että taidealoilla. Lisäksi olen toiminut opettajana terveydenhuolto-oppilaitoksissa ja ammattikorkeakoulussa usean vuoden ajan vuosina 1983-2018.


Työskentelee toimipisteessä

Helsinki, Fysios Selkäcenter Kamppi

Seuraavat vapaat ajat

Varaa aika