Perttu Riipinen

Perttu Riipinen

Kiropraktikko

Olen valmistunut Kiropraktikoksi University of South Wales-yliopistosta kesällä 2019. Kiropraktikkona olen koulutettu tutkimaan ja hoitamaan yleisiä tuki-ja liikuntaelin ongelmia, kuten niska- ja selkäkipua. Erikoisosaamiseni on sekä akuutin että pitkittyneen alaselkäkivun hoito.

Autan sinua pääsemään kohti tavoitteitasi, joita kipu tällä hetkellä rajoittaa tai estää saavuttamasta. Tähän tavoitteeseen pääsemiseksi käytän tutkimusnäyttöön ja kansainvälisiin hoitosuosituksiin perustuvaa, kokonaisvaltaista hoitamista. Pyrin aina tarjoamaan sinulle miellyttävän ja välittävän kokemuksen.

Annan sinulle aikaa kertoa oireistasi omin sanoin, tutkin oireitasi perusteellisesti, tarjoan parempaa ymmärrystä sekä ohjeistusta kivun hoitoon, hyödynnän manuaalista terapiaa (nivelmanipulaatio ja mobilisaatio) sekä terapeuttista harjoittelua kivun lievittämiseen ja luon kanssasi suunnitelman miten onnistut kivun hoidossa myös käynnin päätyttyä.

Kliinisen työn ulkopuolella vietän paljon aikaa lukien ja minulle on tärkeää pyrkiä jatkuvasti kehittämään ammatillista osaamistani sekä ymmärrystä kivun hoidosta. Olen lisäksi tehnyt tutkimustyötä liittyen alaselkäkivun hoitoon. Harrastan myös aktiivisesti voimaharjoittelua ja treenaaminen antaa itselle hyvää tasapainoa kliinisen työn ohelle.

Voit lukea lisää minusta ja toiminnastani täältä:

Instagram: @kiropraktikko_perttu Facebook: Kiropraktikko Perttu Riipinen

Kielitaito

Suomi
Englanti

Seuraavat vapaat ajat