Pia Mettovaara

Fysioterapeutti

Akupunktio Allasterapia ESWT-paineaaltohoito Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Lantiopohjan fysioterapia Neurologinen fysioterapia Purentavaivan hoito Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukisukat ja -hihat Äitiysfysioterapia

Olen toiminut fysioterapeuttina vuodesta 1998 lähtien. Jotta asiakas saisi parhaan mahdollisen hyödyn terapiasta, seuraan alamme kehitystä ja haastan itseäni sekä osaamistani jatkuvalla ammatillisella koulutuksella.

Vahvinta osaamisaluettani ovat tuki-ja liikuntaelimistön ongelmat, erityisesti yläraaja sekä niska-ja selkäongelmat. Työnkuvaani kuuluu myös neurologisten asiakkaiden kuntoutus.

Olen toiminut pilatesohjaajana yli 10 vuoden ajan, viimeisimmäksi opiskelin STOTT-pilateskouluttajan opastuksella. Viimeisimpänä pitkänä koulutuksena olen suorittanut Steccon Fascial Manipulation ® tasojen 1 ja 2 -koulutukset. Minua kiinnostaa myös kovasti alakerran asiat, eli lantionpohjan ongelmat sekä naisilla että miehillä. Olen perehtynyt myös erkauman fysioterapiaan, siihen pyrin yhdistämään sekä manuaalista terapiaa että harjoitteita.

Tutkin asiakkaan huolellisesti ja yhdessä asiakkaan kanssa laadimme hänelle sopivan harjoitusohjelman. Teen lihas-ja nivelkäsittelyitä, akupunktiota sekä teippaan tarvittaessa. Shockwave-paineaaltohoito, sähköhoidot, SPS- (Spiraalistabilaatio) ja McKenzie-menetelmä kuuluvat myös osaamisalueeseeni. Toimin myös työfysioterapeuttina.

Kielitaito

Suomi
Englanti

Työskentelee toimipisteissä

Oulu, Fysios Oulu Keskusta
Kempele, Fysios Kempele

Seuraavat vapaat ajat