Riikka  Saukkola

Riikka Saukkola

Fysioterapeutti TtM

Askeltutkimus Harjoitteluterapia Huimauksen hoito Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus

Minulla on monipuolinen kokemus tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapiasta. Erikoisosaamistani ovat alaraaja- ja jalkateräfysioterapia, ja muita erityisiä vahvuuksiani ovat niska- ja alaselkäongelmat sekä olkapäävaivat. Ongelmakohtasi voi olla esimerkiksi jalkaterät, nilkat, polvet, lonkat, selkä, niska- ja hartiaseutu tai olkapäät. 

Fysioterapeuttina minulle on tärkeää ajan hermolla pysyminen ja jatkuva itsensä kehittäminen. Fysioterapiassa minulle tärkeintä on jokaisen asiakkaan yksilöllinen huomioiminen ja kuuntelu. Haluan auttaa ihmisiä löytämään oman kehon mahdollisuudet ja voimavarat. Terapiamenetelminä käytän aktiivisen terapeuttisen harjoittelun lisäksi muun muassa manuaalisia mobilisointeja ja pehmytkudoskäsittelyjä sekä erilaisia teippauksia. 

Fysioterapeutin tutkinnon lisäksi olen valmistunut terveystieteiden maisteriksi. Luin pääaineena liikuntalääketiedettä, joten minulla on vahva osaaminen liikunnan vaikutuksista erilaisten sairauksien hoidossa. Vastaanotollani etsimme ratkaisuja juuri sinun hyvinvointisi edistämiseksi.

Työskentelee toimipisteessä

Helsinki, Fysios Helsinki Malmi

Seuraavat vapaat ajat

Varaa aika