Riitta Pitkänen

Riitta Pitkänen

Fysioterapeutti

Akupunktio Huimauksen hoito Kinesioteippaus

Olen aloittanut urani kuntohoitajana keväällä 1983 Kajaanissa yksityisessä fysioterapiassa ja myöhemmin Kajaanin terveyskeskuksessa. Olen suorittanut lääkintävoimistelijan tutkinnon  Helsingissä keväällä 1987 ja erikoislääkintävoimistelijan tutkinnon 1993.  

Työni fysioterapeuttina olen aloittanut keväällä 1987 Helsingin kaupungilla Malmin sairaalassa, jossa toiminut pelkästään avofysioterapiassa vuodesta 1992 alkaen. 

Olen suorittanut Akupunktio fysioterapiassa opinnot 2002 sekä Kivunhoidon erikoistumisopinnot 2005. Olen käyttänyt akupunktiota kivun hoitoon vuodesta 2002 alkaen sekä kaupungin toimessani, että yksityisesti Puistolan Fysioterapiassa. Akupunktio on erittäin hyvä työväline kivun hoidossa ja mm. unen laatu paranee. Pieni osa ihmisistä ei reagoi neuloille, mutta pääosa hyötyy selkeästi ja osalle  sen on "ihan taikasauva". 

Minulla on myös pitkä kokemus fysioterapian suoravastaanotosta - alueina niska, selkä, olkapää ja alaraaja. Olen tehnyt Helsingin kaupungilla suoravastaanottoa kolmena päivänä viikossa noin 8 vuoden ajan ja nyt päätoimisesti 01.08.2018 alkaen. 

Tervetuloa vaikka vain rentoutumaan "neuloihin".


Kielitaito

Suomi

Työskentelee toimipisteessä

Helsinki, Fysios Helsinki Puistola

Seuraavat vapaat ajat