Sanna Eschner

Sanna Eschner

Fysioterapeutti OMT

Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Huimauksen hoito Kinesioteippaus Kipufysioterapia Maitland OMT Purentavaivan hoito Traumakuntoutus

OMT-fysioterapia.png#asset:13829


"Majakanvalo elämäsi merenkäynnissä"

OMT-fysioterapeuttina hoidan akuutteja, pitkittyneitä ja toistuvia tuki- ja liikuntaelinvaivoja päästä varpaisiin.

Fysioterapeuttina olen toiminut vuodesta 2002. Nautin erilaisten ihmisten kohtaamisesta, työn monipuolisuudesta ja kehittymismahdollisuuksista. Luonto ja monipuolinen liikunta ovat lähellä sydäntäni. Perheeni, ”miehistöni”, irtautuu arjen kiireistä kesäisin purjehtien ja saariston rauhasta nauttien.

Purjehduksesta löytyy yhtäläisyyksiä fysioterapiaan nähden. Miehistöltä vaaditaan paljon tietoa, taitoa, saumatonta yhteistyötä, vahvaa luottamusta ja positiivista asennetta. Edessä on ajoittain myös vastaisia tuulia, jolloin täytyy tietää keinot miten päästään eteenpäin.

FYSIOTERAPEUTTINA TOIMINKIN ASIAKKAALLE TURVALLISENA MAJAKKANA, TUKI- JA LIIKUNTAELINVAIVOJEN ASIANTUNTIJANA NEUVOEN JA OHJATEN HÄNTÄ OIKEAAN SUUNTAAN.

Työni on haasteellista ja mielenkiintoista ongelmanratkaisua. Tavoitteena on luovia asiakkaan kanssa yhteistyössä kohti hänen henkilökohtaisia tavoitteitaan. Esitietojen, asiakkaan kohtaamisen ja kuuntelemisen sekä huolellisen tutkimisen perusteella, on osattava ”vetää juuri oikeista köysistä”, jotta oireiden syy saadaan selville ja toimintatavat sekä hoitomenetelmät olisivat juuri kyseisen asiakkaan vaivoihin ja elämäntilanteeseen sopivia.

Fysioterapeuttina koen onnistuneeni varsinkin asiakkaan elämänlaadun parantumisen myötä!

Työskentelee toimipisteessä

Tampere, Fysios Lielahti Tehohoito

Seuraavat vapaat ajat

Varaa aika