Sanna-Mari Pohjanen

Fysioterapeutti, MDT -terapeutti, kipufysioterapeutti, McKenzie

Akupunktio Allasterapia Etäterapia Faskia-käsittely Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia LPG-terapia Neurologinen fysioterapia Purentavaivan hoito Traumakuntoutus

Olen valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 1998 ja siitä lähtien olen kehittänyt ammattitaitoani seuraamalla alan kehitystä ja osallistumalla alan koulutuksiin. 

Vahvinta osaamisaluettani ovat tules –ongelmat erityisesti selkä- ja niskaongelmat. Työskentelen myös aikuisten neurologisten- ja kipuasiakkaiden parissa. 

Olen suorittanut McKenzien kansainvälisen tutkinnon 2008, jalkojenhoidon ammattitutkinnon 2012 ja käynyt kipufysioterapian koulutuksen 2015. Tällä hetkellä suoritan Kinetic Control koulutuskokonaisuutta. 

Pyydän aina asiakastani kertomaan oman tarinansa. Sen ja tutkimukseni pohjalta lähdetään yhdessä asiakkaan kanssa laatimaan hänelle sopivin kuntoutuspolku. Teen tarvittaessa nivelten ja pehmytkudosten mobilisointia, faskiakäsittelyjä, annan akupunktiota sekä ohjaan asiakkaitani aktiiviseen omatoimiseen liikkumiseen. Erityisesti pyrin saamaan asiakkailtani pois liikkumisen pelon, joka on este kuntoutumiselle. 

Itse pyrin pitämään hyvinvoinnistani huolta erilaisten liikunnallisten harrastusten avulla. Hiihto, laskettelu, lenkkeily luonnossa ja kotona tehtävät kehonhuoltoharjoitteet ovat mielekästä puuhaa ja pitävät mielenkin vetreänä.

Kielitaito

Suomi
Englanti

Työskentelee toimipisteessä

Kemi, Fysios Kemi

Seuraavat vapaat ajat