Sari Keränen

Fysioterapeutti, Fysioterapeutti Bobath

Allasterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus LPG-terapia Neurologinen fysioterapia Seniorifysioterapia

Olen valmistunut fysioterapeutiksi Oulun seudun ammattikorkeakoulusta vuonna 2011. Työskentelen laaja-alaisesti eri asiakasryhmien kanssa. Vahvin osaamisalueeni painottuu neurologisen kuntoutuksen puolelle. Vahvistan ammatillista osaamistani kouluttautumalla sekä seuraamalla avarakatseisesti alamme kehitystä. Koulutushistoriani painottuu neurologiseen kuntoutukseen sekä tuki- ja liikuntaelimistön ongelmien tutkimiseen ja hoitoon. Osaamistani pyrin yhdistelemään monipuolisesti asiakastyössä.

Fysioterapeuttina minulle on tärkeää asiakkaan tasavertainen kohtaaminen. Näen fysioterapian kokonaisuutena, jossa fyysinen, henkinen ja sosiaalinen hyvinvointi ovat tasapainossa. Työnkuvaani kuuluu myös kotikäyntejä, mikä auttaa tutustumaan asiakkaan arkiympäristöön. Omasta hyvinvoinnistani pidän huolta liikkumalla monipuolisesti. Hyvänä apuna ovat myös perhe, ystävät ja kultainennoutaja Onni, joka toisinaan kulkee töissä mukana ”terapiakoirana”.

Kielitaito

Englanti

Työskentelee toimipisteessä

Oulu, Fysios Oulu Kontinkangas

Seuraavat vapaat ajat