Satu Hyökyvaara

Satu Hyökyvaara

Fysioterapeutti, Pilatesohjaaja, Liikuntaneuvoja

Allasterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Kinesioteippaus Lantiopohjan fysioterapia Neurotrack lantionpohjan tutkimus Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Urheilufysioterapia Äitiysfysioterapia

Olen hyvin intohimoisesti työhöni suhtautuva fysioterapeutti, pilatesohjaaja sekä liikuntaneuvoja. Minulla on monipuolinen, yli yhdentoista vuoden työkokemus tuki- ja liikuntaelinten fysioterapiasta sekä 20 vuoden kokemus liikunta-alalla toimimisesta. Hoidan pääasiassa selkä-, lonkka-, polvi-, niska- ja yläraajaongelmia ja työskentelen suurimmaksi osaksi työikäisten henkilöiden, nuorten urheilijoiden sekä aktiivikuntoilijoiden parissa. Lisäksi minulla on kokemusta myös ikäihmisten sekä selkäydinvammaisten kuntoutuksesta ja lähellä sydäntä on myös keskivartalon toiminnallinen kokonaisuus ja tähän liittyen äitiysfysioterapia, lantionpohja- sekä erkauma-asiat. 

Ammatillisesti koen tärkeäksi erityisesti ennaltaehkäisevän toiminnan sekä kehon ja mielen saumattoman yhteistyön harjoittamisen. Kehon toimintahäiriöitä kuntoutettaessa pyrin lähestymään asioita kokonaisvaltaisesti ja olennaisena osana koko prosessia on asiakaan oman kehotietoisuuden lisääntyminen. Tunnistamalla ja tiedostamalla paremmin oman kehon toimintaa saadaan aikaan pysyvämpiä muutoksia. Harjoittelun kohdentaminen yksilöllisesti sekä voimavaralähtöisesti mietitty annostelu edistävät parhaiten ja tehokkaimmin kehon toimintakykyä. Kun kehon käytöstä tulee tietoisempaa ja taloudellisempaa, helpottuvat useimmiten myös oireet, kuten kipu ja jäykkyys. 

Yksilöfysioterapian lisäksi teen säännöllisesti myös yksilöllistä sekä pienryhmissä tapahtuvaa pilatesohjausta. Olen Suomen pilatesyhdistyksen jäsen ja pitkän ohjaajakoulutuksen käynyt Physiopilatesohjaaja. 

Kielitaito

Suomi
Ruotsi
Englanti

Seuraavat vapaat ajat