Satu Ranta

Vastaava fysioterapeutti, Sertifioitu urheilufysioterapeutti, Äitiysfysioterapeutti

Harjoitteluterapia Hieronta Kinesioteippaus Lantiopohjan fysioterapia Raskaushieronta Urheilufysioterapia Äitiysfysioterapia

Toimin Fysios Vantaa Tikkurilan vastaavana terapeuttina. Toimipistettä koskevissa asioissa voit olla yhteydessä minuun.

Olen sertifioitu urheilufysioterapeutti. Toinen erikoisosaamisalani on äitiysfysioterapia.

Kokemukseni painottuu tuki- ja liikuntaelinten fysioterapiaan. Hoidan pääasiassa selkä-, lonkka-, polvi- ja nilkkaongelmia sekä niska- ja yläraajaongelmia. Työskentelen suurimmaksi osaksi työikäisten asiakkaiden, nuorten urheilijoiden sekä aktiivikuntoilijoiden parissa. Minulle on tärkeää huomioida asiakas kokonaisvaltaisesti ja toteuttaa terapiaa yksilöllisesti. Kehitän itseäni ammatillisesti jatkuvasti. Asiakkaat kuvaavat minua lempeäksi, mutta jämäkäksi.

Voimistelu on kuulunut elämääni aina. Olen kasvanut maajoukkuevoimistelijasta valmentajaksi, kouluttanut joukkuevoimistelun tuomariksi ja lopulta myös urheilufysioterapeutiksi. Erityisosaamistani ovat etenkin urheiluvammojen ennaltaehkäisy, hoito sekä kuntoutus. Olen kiinnostunut naisurheilijan erityispiirteistä ja kehittänyt asiantuntemustani tällä osa-alueella. Haluan myös edistää urheilijoiden sekä heidän sidosryhmiensä osaamista, teen tarvittaessa fysioterapeuttisia ohjauskäyntejä urheilijan omassa toimintaympäristössä ja tarjoan koulutuspalveluja.

​Raskaus ja synnytys vaikuttavat naisen kehoon monin eri tavoin. Äitiysfysioterapian asiantuntijana voin tukea terveyttä ja hyvinvointia raskausaikana erilaisin käsittelyin, omaharjoittein sekä tietoisuutta lisäten. Synnytyksen jälkeen olen apuna kehon palautumisen tukemisessa ja aktiiviseen liikkumiseen palaamisessa. Mm. vatsalihasten erkauman kuntoutus, sektioarpikäsittelyt sekä lantionpohjan ongelmat kuuluvat osaamisalueeseeni.

Tervetuloa vastaanotolle!

Kielitaito

Suomi
Englanti

Seuraavat vapaat ajat