Sini Korhonen

Sini Korhonen

Fysioterapeutti, Osteopaatti

Akupunktio Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kinesioteippaus Osteopatia Purentavaivan hoito Raskaushieronta Urheilufysioterapia

Fysioterapeutti ja osteopaatti. Erikoisosaamisena manuaaliset tekniikat, terapeuttinen harjoittelu, akupunktio ja kivun hoito.

Työskentelen monipuolisesti tuki- ja liikuntaelimistön haasteiden parissa. Osaamiseeni kuuluu myös mm. päänsäryn, huimauksen ja purentaelinvaivojen hoito. Ennaltaehkäisy näkyy työssäni vahvasti.

Kiinnostus ihmiskehon moniulotteista toimintaa kohtaan on ajanut minut kouluttautumaan monipuolisesti terveys- ja hyvinvointialalla. Kehitän ammattitaitoani ja osaamistani jatkuvan kouluttautumisen kautta. Parhaillaan erikoistun urheilufysioterapiaan. Lajitaustaa itseltä löytyy lentopalloilun parista.

Tavoitteenani on mahdollistaa, että asiakkaani tulevat aidosti kohdatuksi ja kuulluksi vastaanotollani. Hoitosuunnitelma ja kuntouttavat harjoitteet suunnitellaan aina yksilöllisesti kunkin asiakkaan tilanteeseen sopivaksi. Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaiken ikäiset. Osteopaattisesti hoidan myös vauvoja ja raskaana olevia.

Varaathan ensimmäiselle käynnille 60 minuutin ajan. Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni!

Työskentelee toimipisteessä

Jyväskylä, Fysios Jyväskylä Keskusta

Seuraavat vapaat ajat