Sirkka Anttila

Sirkka Anttila

Fysioterapeutti, Kalevalainen jäsenkorjaaja

Harjoitteluterapia Hieronta Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus

Minulla on vuosien kokemus kuntoutuksesta. Aloitin kuntohoitajana, fysioterapeutiksi valmistuin 1993. Pisimmän työrupeaman olen tehnyt kuntoutuskeskuksessa, jossa toimin sekä fysioterapeuttina että työfysioterapeuttina. Olen suorittanut työterveyshuollon kurssin työterveyslaitoksella.  

Pyrkimykseni on kohdata asiakas aidosti ja kokonaisvaltaisesti. Toiveeni on saada ihminen innostumaan oman kehon huollosta. Vuosien aikana olen täydentänyt osaamistani erilaisilla koulutuksilla. Erityisen arvokkaiksi koen opit erilaisista kehonhallinnan harjoittelumuodoista.

Olen opiskellut myös kalevalaiseksi jäsenkorjaajaksi. Kalevalainen jäsenkorjaus on koko kehon mobilisaatiohoito, joka pohjautuu kansanperinteeseen sekä kehon anatomisen ja fysiologisen kokonaisuuden ymmärtämiseen. Keho käsitellään pehmeällä ja kivuttomalla mobilisaatiotekniikalla, hyödyntäen asiakkaan kehon omia liikeratoja. Jännitysten poistuessa kudoksista, keho tasapainottuu ja oma aktiivinen harjoittelu mahdollistuu paremmin.

HUOM **Kalevalainen jäsenkorjaushoito aina 1h 30min, tämän vuoksi soita ajanvaraukseen ja jätä soittopyyntö

Seuraavat vapaat ajat