Sirpa Talvitie

Sirpa Talvitie

Fysioterapeutti OMT, Fysioterapeutti TtM, Lymfaterapeutti, Työfysioterapeutti

Akupunktio Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia Lymfaterapia Neurologinen fysioterapia OMT Purentavaivan hoito Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus

Toiminta-ajatuksenani on tarjota uusimpaan tutkimukselliseen näyttöön ja vahvaan käytännön osaamiseen pohjautuvaa fysioterapiaa asiakkaille, jotka odottavat yksilöllistä ja asiantuntevaa fysioterapiapalvelua.


Vahvuutenani on monipuolinen tietotaito ja kymmenien vuosien kokemus fysioterapian eri osa-alueilla. Olen koulutukseltani fysioterapeutti, erikoislääkintävoimistelija pääaineina neurologinen ja ortopedinen fysioterapia, ortopedinen manuaalinen terapeutti (OMT), työfysioterapeutti, lymfaterapeutti ja terveystieteiden maisteri pääaineena liikuntalääketiede. Lisäksi olen saanut koulutusta akupunktioon ja faskiamanipulaatioon eli lihaskalvojen käsittelyyn.


Minulla on erityisosaamista kaikissa tuki- ja liikuntaelinten vaivojen fysioterapiassa kuten esim. purentaelinten toimintahäiriöissä, niska-, selkä- ja nivelongelmien ja lihasten ja hermoston vaivoissa. Vastaanotolleni voi tulla huimauksen, päänsäryn, urheilu- ja rasitusvammojen vuoksi, leikkausten jälkeiseen kuntoutukseen sekä turvotuksen ja kivun hoitoon. Hoidan myös Kelan vaativan kuntoutuksen asiakkaita.


Työssäni fysioterapian pitkäkestoiset vaikutukset perustuvat huolelliseen tutkimiseen, asiantuntevaan hoitoon ja asiakkaan sitoutumiseen omien voimavarojensa mukaiseen tavoitteelliseen harjoitteluun. Haluan kuulla asiakasta aidosti ja suunnitella terapian asiakkaan mieltymysten ja elämäntilanteen mukaisesti. Toimin asiakkaan hoitopolun rinnallakulkijana.

Kielitaito

Suomi
Ruotsi
Englanti

Työskentelee toimipisteessä

Espoo, Fysios Espoo Tapiola Revontulentie

Seuraavat vapaat ajat