Sofia Vesa

Fysioterapeutti

Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Lantiopohjan fysioterapia Personal training Raskaushieronta Urheilufysioterapia Äitiysfysioterapia

Moi!

Olen Sofia, naisten terveyteen ja hyvinvointiin erikoistunut fysioterapeutti Oulusta. Erikoisosaamisalueeseeni kuuluu vahvasti äitiys- ja lantionpohjafysioterapia.

Teen töitä kaiken ikäisten naisten kanssa lantionpohjan ja keskivartalon kuntoutuksen parissa. Kahden lapsen äitinä ymmärrän myös henkilökohtaisesti raskauteen ja synnytykseen liittyvät haasteet, ja niitä ajatellen olen syventänyt oppiani vuosien varrella.

Raskausaikana fysioterapiasta on hyötyä mm. liitoskipujen sekä lantion ja selän alueen kipujen hoitamisessa ja ennaltaehkäisyssä. Synnytyksen jälkeen on hyvä tutkia palautumisen tilannetta ja sen edistymistä. Autan Sinua mm. vatsalihasten erkauman ja lantionpohjan kuntoutumisessa. Käytän työssäni kuvantavaa ultraäänilaitetta sekä emg-biopalautetta.

Koulutan valtakunnallisesti Äitiysliikunnan ammattilaisia Suomeen Äitiysliikunta-akatemialla ja lisäksi toimin naisten valmennukseen erikoistuneena personal trainerina Oulussa.

Lämpimästi tervetuloa palautumaan ja kuntoutumaan vastaanotolleni!

Kielitaito

Suomi
Englanti

Seuraavat vapaat ajat