Suvi Haapasalo-Toppari

Suvi Haapasalo-Toppari

Osteopaatti amk, Urheiluhieroja

Faskia-käsittely Hieronta Osteopatia

Olen Suvi Haapasalo, työskentelen Fysioksella osteopaattina sekä urheiluhierojana. Valmistuin urheiluhierojaksi vuonna 2011. Kiinnostus kokonaisvaltaisemmasta tuki- ja liikuntaelimistön ymmärtämisestä sekä hoidosta vei minut osteopatian opintoihin Metropolia Ammattikorkeakouluun ja ostepaatiksi valmistuin keväällä 2017.

Lähtökohtana hoidossani on oireiden taustalla olevien syiden selvittäminen, asiakkaan toimintakyvyn edistäminen ja hyvinvoinnin tukeminen. Osteopaattisessa hoidossa käytän erilaisia pehmytkudos- ja lihaskalvotekniikoita sekä nivelten manipulaatio- sekä mobilisaatiotekniikoita. Olen jatkokouluttautunut myös harjoitteluterapiaan (Kinetic Control), jonka oppeja pyrin yhdistämään osteopaattisen hoidon tueksi.

Omat kiinnostuksen kohteeni ovat alaselän, lantion, SI-nivelten sekä alaraajojen toiminta, kivut sekä erilaiset toiminnalliset ongelmat. Pyrin auttamaan asiakkaitani niin akuuteissa kiputiloissa kuin myös pitkään jatkuneiden oireiden selvittämisessä. Vastaanotollani käy eri liikuntataustan omaavia ja eri ikäisiä henkilöitä - lapsista eläkeläisiin.

Kielitaito

Suomi
Englanti

Työskentelee toimipisteessä

Espoo, Fysios Espoo Leppävaara

Seuraavat vapaat ajat