Suvi Viisteensaari

Suvi Viisteensaari

Fysioterapeutti, Physio Trainer

Askeltutkimus Etäterapia Harjoitteluterapia Hieronta Kuntotestaus Personal training Tukipohjalliset Urheilufysioterapia

Hei,

Olen Fysioterapeutti ja Physio Trainer Kainuusta, Vuokatin vaarojen juurelta. Työskentelen pääkaupunkiseudulla ratkoen tuki- ja liikuntaelimistön ongelmia (esim. selkä- tai niska-hartiaseudun vaivat, olkapääkivut tai alaraajaongelmat). Pidän erityisen tärkeänä ihmisen hyvinvoinnin edistämistä kokonaisvaltaisesti. Haluan auttaa asiakkaitani löytämään keinoja kuinka edistää omaa terveyttä ja hyvinvointia ennaltaehkäisevästi. Olen myös syventänyt osaamistani urheilufysioterapiasta ja oma lajitaustani löytyy pesäpallon ja salibandyn parista. 

Olen aina valmis auttamaan asiakkaitani esimerkiksi elämäntapamuutosten tekemisessä, painonpudotuksessa, voimaharjoittelussa, liikkuvuusharjoittelussa, harjoittelun ohjelmoinnissa, treeniohjelmien tekemisessä ja esimerkiksi terveellisen ravitsemuksen haltuunotossa. 

Autan asiakkaitani aina ammattitaitoisella sekä innostavalla otteella. Kuljen matkan kivun voittamiseksi tai esimerkiksi liikunnallisten elämäntapojen juurruttamiseksi arkeen yhdessä asiakkaan kanssa. 

Tervetuloa vastaanotolleni!

Kielitaito

Suomi
Englanti

Työskentelee toimipisteessä

Vantaa, Fysios Vantaa Tikkurila

Seuraavat vapaat ajat