Tea Runnakko-Laitinen

Tea Runnakko-Laitinen

Fysioterapeutti OMT

Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Huimauksen hoito Kinesioteippaus Kipufysioterapia OMT Purentavaivan hoito Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Urheilufysioterapia

Olen erikoistunut tuki- ja liikuntaelimistön ongelmien tutkimiseen ja hoitamiseen. Hoidossa käytän monipuolisesti erilaisia manuaalisen terapian menetelmiä kuten esimerkiksi nivel- ja pehmytkudoskäsittelyjä sekä lisätyökaluina mm. kinesio- ja dynamic-teippauksia. Vaikka mielestäni fysioterapeutin tärkeimmät työkalut ovatkin kädet, lähtevät asiakkaat usein vastaanotoltani kotiharjoitusohjeet mukanaan. Omassa työssäni pidän tärkeänä asiakkaan lämminhenkisen ja välittömän kohtaamisen sekä yksilöllisen ja asiakaslähtöisen lähestymisen kuntoutukseen.

Urheilijat ovat lähellä sydäntäni ja erityisen mielenkiintoista on lajivaatimusten huomioiminen kuntoutuksessa. Minulla on myös ammattivalmentajan koulutus ja valmennuskokemusta on karttunut yleisurheilussa ja taekwondossa. Työn lisäksi kaikki vapaa-aika tuleekin vietettyä tatamilla kilpaottelijoita valmentaessa tai eri ryhmiä ohjatessa.

Vastaanotollani käy asiakkaita aina nuorista eläkeläisiin. Olen myös Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen terapeutti. Ensikäynnille suosittelen varaamaan 60 minuutin aikaa.

Kielitaito

Suomi
Ruotsi
Englanti

Työskentelee toimipisteessä

Helsinki, Fysios Helsinki Itäkeskus

Seuraavat vapaat ajat