Teemu Vaitinen

Teemu Vaitinen

Fysioterapeutti

Askeltutkimus Harjoitteluterapia Kinesioteippaus Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukipohjalliset Urheilufysioterapia

Olen tuki- ja liikuntaelimistön kiputiloihin ja ongelmiin perehtynyt fysioterapeutti. Vastaanotolleni voit tulla esimerkiksi alaraajaongelmien (lonkka, polvi, nilkka/jalkaterä) ja yläraajaongelmien (olkapää, kyynärpää, ranne) vuoksi. Hoidan myös erilaisista selkä- tai rintakehäongelmista kärsiviä.

Lisäksi olen toiminut leikkausosastolla fysioterapeuttina ja voit tulla vastaanotolleni ennen leikkausta tehtävään tai leikkauksen jälkeiseen kuntoutukseen. Olen käynyt lisäksi alaraaja-analyysi- ja pohjalliskoulutuksen.

Fysioterapiassa hyödynnän aktiivisen harjoittelun lisäksi erilaisia manuaalisia tekniikoita sekä teippausta. Pyrimme löytämään yhdessä asiakkaan kanssa juuri hänelle sopivat kuntoutus- ja harjoitusmenetelmät arki, työ ja harrastukset huomioiden.

Kehitän ammattitaitoani lisäkouluttautumalla säännöllisesti. Tällä hetkellä opiskelen fysioterapian suoravastaanottokoulutusta. Ohjaan myös kuntosaliryhmiä ja minulla on pitkä tausta juniorivalmennuksesta jääkiekon parissa. Vapaa-aikani kuluu pallopelien, liikkumisen ja penkkiurheilun parissa.

Tervetuloa vastaanotolleni!

Työskentelee toimipisteessä

Jyväskylä, Fysios Jyväskylä Keskusta

Seuraavat vapaat ajat