Teija Muikku

Teija Muikku

Fysioterapeutti, Äitiysfysioterapiaan erikoistuva, Työfysioterapeutti, Personal trainer, Ravintovalmentaja ja hieroja

Allasterapia Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Kinesioteippaus Kuntotestaus Lantiopohjan fysioterapia Neurologinen fysioterapia Personal training Raskaushieronta Äitiysfysioterapia

Olen kirkkonummelainen fysioterapeutti (AMK), Personal Trainer, ravintovalmentaja sekä Äitiysliikuntavalmentaja. Olen myös valmistunut työfysioterapeutiksi ja sitä kautta ergonomiaan liittyvät asiat ovat tulleet tutuksi.

Olen viisitoistavuotisen työurani aikana hoitanut monenlaisia vaivoja, mutta työikäisten tuki- ja liikuntaelinvaivoista kokemusta on karttunut eniten. Suurimmalla osalla asiakkaistani on ollut niska-hartiaseudun tai selän ongelmia. Harjoittelusta ja hyvinvoinnista pystyn antamaan laajemmmin ohjeistusta käymieni lisäkoulutusten ansiosta. Hoidan jokaista asiakasta yksilöllisesti ja suunnittelen hoidon aina yhdessä asiakkaan kanssa.

Itse pidän liikunnasta ja olen ohjannut erilaisia liikuntaryhmiä jo yli 20 vuotta. Minulla on kaksi pientä lasta ja pyrin heitä myös ohjaamaan liikunnalliseen ja terveyttä edistävään elämäntyyliin. Lasten kautta myös kiinnostukseni äitiysfysioterapiaan on herännyt ja olen erikoistumassa siihen.

Minulle voi varata aikoja Kirkkonummen pisteeseen maanantaisin ja torstaisin, tervetuloa :)!

Kielitaito

Suomi
Ruotsi
Englanti

Työskentelee toimipisteessä

Kirkkonummi, Fysios Kirkkonummi

Seuraavat vapaat ajat