Teija Muikku

Teija Muikku

Fysioterapeutti

Allasterapia Etäterapia Harjoitteluterapia Hieronta Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kuntotestaus Neurologinen fysioterapia Äitiysfysioterapia

Moikka! Olen kirkkonummelainen fysioterapeutti (AMK), Personal Trainer ja ravintovalmentaja. Olen myös valmistunut työfysioterapeutiksi ja sitä kautta ergonomiaan liittyvät asiat ovat tulleet tutuksi.

Olen neljätoistavuotisen työurani aikana hoitanut monenlaisia vaivoja, mutta työikäisten tuki- ja liikuntaelinvaivoista kokemusta on karttunut eniten. Suurimmalla osalla asiakkaistani on ollut niska-hartiaseudun tai selän ongelmia. Harjoittelusta ja hyvinvoinnista pystyn antamaan laajemmmin ohjeistusta käymieni lisäkoulutusten ansiosta.

Itse pidän liikunnasta ja olen ohjannut erilaisia liikuntaryhmiä jo yli 20 vuotta. Minulla on kaksi pientä lasta ja pyrin heitä myös ohjaamaan liikunnalliseen ja terveyttä edistävään elämäntyyliin. Lasten kautta myös kiinnostukseni äitiysfysioterapiaan on herännyt ja olen erikoistumassa siihen. Valmistun myös nyt syksyllä äitiysliikuntavalmentajaksi.

Äitiyslomani jatkuu tämän vuoden loppuun joten valitettavasti sihen asti aikoja minulle ei pysty varaamaan mutta nähdään sitten ensi vuonna ;).

Työskentelee toimipisteessä

Kirkkonummi, Fysios Kirkkonummi

Seuraavat vapaat ajat

Varaa aika