Tero Koivunen

Tero Koivunen

Fysioterapeutti, NDT-terapeutti, Sert. MDT-terapeutti, FIHF ravintovalmentaja

Allasterapia Etäterapia Faskia-käsittely Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Lasten fysioterapia NDT-terapeutti Neurologinen fysioterapia Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Suspensiohoito Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus

Olen vuodesta 1994 asti käynyt pitkän tien neurologisen kuntoutuksen parissa. Työtapaani sävyttää taustalla ollut nuoruuden liikunnallisuus. Terapian ote on mahdollisuuksien mukaan omaan aktiivisuuteen kannustava.

NDT-lisäkoulutus on antanut pohjan lasten neurologiselle kuntoutukselle, mutta nykyään hoidan yhtä lailla aikuisneurologisia kuntoutujia. Suosin arjen hyödyntämisen mahdollisuuksia itsenäisessä harjoittelussa. Itsenäinen harjoittelu on ehkä tärkein keino kuntoutuksen edistymisessä.

Neurologinen kuntoutuja on usein myös tuki- ja liikuntaelin kuntoutuja, josta syystä työkalupakista löytyy sertifioitu MDT-koulutus. Tuen siis mielelläni myös tuki ja liikunta elin ongelmien kanssa painivien kuntoutusta.

Omasta kokemusasiantuntijuudesta johtuen pystyn antamaan vertaistukea ja valmennusta lonkkaleikkaukseen meneville ja jo leikatuille.

Ravintovalmentajan koulutus (FIHF) on antanut minulle eväitä huomioida myös ravinnon merkitystä osana kuntoutusprosessia.

Kielitaito

Suomi
Ruotsi

Työskentelee toimipisteessä

Turku, Fysios Variaatio Turku

Seuraavat vapaat ajat