Tero Laitila

Fysioterapeutti, NDT -terapeutti, neuropsykiatrinen valmentaja

Allasterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kinesioteippaus Kuntotestaus Lasten fysioterapia Maitland NDT-terapeutti Neurologinen fysioterapia Selkäydinvammaisten fysioterapia

Olen valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 1998. Olen työskennellyt pääosin yksityisellä puolella koko työurani ajan. Töitä olen tehnyt monenlaisten asiakkaiden ja asiakasryhmien kanssa vauvoista ja ikäihmisiin. Olen luonteeltani avoin, rauhallinen ja sosiaalinen. 

Olen koko ikäni urheillut ja kokeillut monia urheilulajeja. Nuorempana uin kilpaa ja kokeilin laskettelua. Urheilua olen aktiiviuran jälkeen jatkanut oman hyvänolon tuottamiseksi. Nykyisin olen vanhoilla päivillä löytänyt Brasilialaisen JiJutsun ja se on vienyt mukanaan. Harrastan myös ulkona liikkumista vaeltamalla ja maastopyöräilyn olen löytänyt nyt tämän vuoden aikana. Salilla olen innostunut toiminnallisesta harjoittelusta. Aikaa löytyy myös perheelle ja se vie muun vapaa-ajan harrastusten lisäksi. 

Vahvinta osaamistani ovat neurologiset lapset, nuoret ja aikuiset. Osaamiseni on kuitenkin vahva myös TULE-puolella, monipuolisesta työurasta johtuen. Tykkään tehdä töitä monenlaisten asiakkaiden kanssa ikään katsomatta, koska kaikista asiakkaista saan itselleni uutta tietoa ja opin uusia taitoja. Olen myös ollut mukana liikuntamuotojen kokeiluissa ja vetänyt asiakkaille kanootti- sekä kajakkimelontaa, myös laskettelussa olen ollut mukana pystylaskijoiden kanssa. 

Oma vahvuuteni on myös NEPSY-valmentajaksi opiskelu ja sitä kautta sain paljon uusia ideoita asiakkaiden kohtaamiseen. Olen käynyt monia koulutuksia kuten C1-C2, Maitland, Sherborne, sähkökoulutuksia, olkapäästä erilaisia koulutuksia, eri allasterapiakursseja. Olen opiskellut myös 2008 NDT/Bobath -terapeutiksi ja 2015 NEPSY-valmentajaksi. 

Minua kiinnostaa kaikenlaisten asiakkaiden edistyminen omassa arjessaan ja heidän tarpeistaan lähtevä kuntoutus. Koen, että asiakkaan kanssa yhteistyössä löydetään ne keinot joilla pulmat saadaan ratkottua ja kuntouksesta saadaan asiakkaalle mielekästä sekä eteenpäin menevää.

Kielitaito

Suomi
Englanti

Työskentelee toimipisteessä

Kemi, Fysios Kemi

Seuraavat vapaat ajat